|И.И|
говно интерашко
- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 5.604
- Поени од реакции
- 6.813
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Против кој игра Интер?
Или утре се?
Зад зад задутре се играат дома со Верона.
@Boom Shaka Lakka, не ти е на место тоа со Рики, баш како што ти кажа Стефан тој е иднината на Интер заедно со Ковачиќ и Икарди. Со доаѓањето на Мацари имаше шпекулации дека 99% Рики ќе си иде но тој успеа да го убеди у спротивното и да стане клучен играч моментално. А и споредбата со Пасторе не држи вода, сите очекуваа со заминувањето во ПСЖ да стане ворлд клас ама ништо стагнира дечкото, дури не ни игра во ПСЖ моментално. Така да, ни под разно не би го мењал Рики за Пасторе. Можеби за Џеко или евентуално Кун.
Што се однесува на Интер и новиот газда, уште зимово очекувам доаѓање на Наинголан и евентуално Исла.
А летоска очекувам заминување на Милито во Аргентина, намалување на платата на Камбијасо и добивање на ротационен статус во тимот, носење на 2 квалитетни штопери, пошто Самуел најверојатно ќе иде у пензија и Киву ќе си се врати у Романија. А и квалитетна замена за Кампањаро. Ранокија и Хуан ми се сосема океј.
Истотака потребен е уште еден шпиц како замена за Милито, или таа улога да му припадне на Паласио (мада чисто сумњам) па Икарди да си постане стандарден првотимец заедно со Рики позади него.
Ваков Интер сакам од следната сезона:
Ханда
Кампа Рано Хесус
Џони? Гуарин Раџа Кова Нага
Рики Икарди (Паласио, Џеко)
Oвие тројца ако ги видам и догодина во дрес на Интер,се до 5 то колено има да му изнапцујам на тихо.Овие ти се џенова/болоња/киево - играчи според мене.
Па чекај, нели Џони ви беше ѕвезда во првите неколку кола...? Изиграваше нинџа на терен
Oвие тројца ако ги видам и догодина во дрес на Интер,се до 5 то колено има да му изнапцујам на тихо.Овие ти се џенова/болоња/киево - играчи според мене.
Баш заради тоа стаив прашалник кај него. И јас не го сакам, не е тој квалитет иако игра одлично во последно време. За Нагатомо уопште не се слагам со тебе а и со повеќето што тврдите дека е 0 играч. Многу потценет играч, ако не и еден од најпотценетите во последниве неколку години.
За Ранокија исто не се слагам али ај, вие после една грешка одма му ебавате мамето на било кој играч, така да батали вакви муабети.
Баш заради тоа стаив прашалник кај него. И јас не го сакам, не е тој квалитет иако игра одлично во последно време. За Нагатомо уопште не се слагам со тебе а и со повеќето што тврдите дека е 0 играч. Многу потценет играч, ако не и еден од најпотценетите во последниве неколку години.
За Ранокија исто не се слагам али ај, вие после една грешка одма му ебавате мамето на било кој играч, така да батали вакви муабети.
Милан е гордоста на италијанскиот фудбал![]()