Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
интер секој ден прима по 3-4

Ken-shoryuken-sf2-artwork.png

90x90Fiorentina.gif

@Boom Shaka Lakka, не ти е на место тоа со Рики, баш како што ти кажа Стефан тој е иднината на Интер заедно со Ковачиќ и Икарди. Со доаѓањето на Мацари имаше шпекулации дека 99% Рики ќе си иде но тој успеа да го убеди у спротивното и да стане клучен играч моментално. А и споредбата со Пасторе не држи вода, сите очекуваа со заминувањето во ПСЖ да стане ворлд клас ама ништо стагнира дечкото, дури не ни игра во ПСЖ моментално. Така да, ни под разно не би го мењал Рики за Пасторе. Можеби за Џеко или евентуално Кун. :icon_lol:

Што се однесува на Интер и новиот газда, уште зимово очекувам доаѓање на Наинголан и евентуално Исла.

А летоска очекувам заминување на Милито во Аргентина, намалување на платата на Камбијасо и добивање на ротационен статус во тимот, носење на 2 квалитетни штопери, пошто Самуел најверојатно ќе иде у пензија и Киву ќе си се врати у Романија. А и квалитетна замена за Кампањаро. Ранокија и Хуан ми се сосема океј.

Истотака потребен е уште еден шпиц како замена за Милито, или таа улога да му припадне на Паласио (мада чисто сумњам) па Икарди да си постане стандарден првотимец заедно со Рики позади него.

Ваков Интер сакам од следната сезона:
Ханда
Кампа Рано Хесус
Џони? Гуарин Раџа Кова Нага
Рики Икарди (Паласио, Џеко :P )

Oвие тројца ако ги видам и догодина во дрес на Интер,се до 5 то колено има да му изнапцујам на тихо.Овие ти се џенова/болоња/киево - играчи според мене.

Oвие тројца ако ги видам и догодина во дрес на Интер,се до 5 то колено има да му изнапцујам на тихо.Овие ти се џенова/болоња/киево - играчи според мене.

Па чекај, нели Џони ви беше ѕвезда во првите неколку кола...? Изиграваше нинџа на терен

Па чекај, нели Џони ви беше ѕвезда во првите неколку кола...? Изиграваше нинџа на терен

Абе каков џони какви бакрачи...Повремени (само господ знае како) добри потези и еден убав гол,кој повеке на срека му легна.Не ме заебавај,другарчето до вчера се сопкаше од топката.Смејурии живи е,само ние бевме навикнати на невидена катастрофа од игра од него,па сега се што е просечно,за некои од нас е топ.Џони во Интер на Мурињо најмногу ке можеше да им носи шишиња за вода на играчите.Ова важи и за камиказата

Баш заради тоа стаив прашалник кај него. И јас не го сакам, не е тој квалитет иако игра одлично во последно време. За Нагатомо уопште не се слагам со тебе а и со повеќето што тврдите дека е 0 играч. Многу потценет играч, ако не и еден од најпотценетите во последниве неколку години.
За Ранокија исто не се слагам али ај, вие после една грешка одма му ебавате мамето на било кој играч, така да батали вакви муабети.

Баш заради тоа стаив прашалник кај него. И јас не го сакам, не е тој квалитет иако игра одлично во последно време. За Нагатомо уопште не се слагам со тебе а и со повеќето што тврдите дека е 0 играч. Многу потценет играч, ако не и еден од најпотценетите во последниве неколку години.
За Ранокија исто не се слагам али ај, вие после една грешка одма му ебавате мамето на било кој играч, така да батали вакви муабети.

Точно е ова за Нагатомо, сите мислат дека е метар и пол висок он уствари нема ни толку, доста потценувачки...

ранокија веќе три години константно прави грешки и е најслаб поединец во одбраната на интер. дали е недостиг на самодоверба, мотивација ... дупе е дечкото. а ако ќе си отиде од интер ќе кине кај и да игра крффффф му ебам, интерашка карма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom