Толстој
екс Бомбастичен
A jas mislev Juve e... se razocarav sega![]()
Лошо си мислел, жал ми е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A jas mislev Juve e... se razocarav sega![]()
... а другите синови ги земале жените по одлука на судот, зошто самите не можеле да ги ќарат![]()
@Boom Shaka Lakka, не ти е на место тоа со Рики, баш како што ти кажа Стефан тој е иднината на Интер заедно со Ковачиќ и Икарди. Со доаѓањето на Мацари имаше шпекулации дека 99% Рики ќе си иде но тој успеа да го убеди у спротивното и да стане клучен играч моментално. А и споредбата со Пасторе не држи вода, сите очекуваа со заминувањето во ПСЖ да стане ворлд клас ама ништо стагнира дечкото, дури не ни игра во ПСЖ моментално. Така да, ни под разно не би го мењал Рики за Пасторе. Можеби за Џеко или евентуално Кун.
Што се однесува на Интер и новиот газда, уште зимово очекувам доаѓање на Наинголан и евентуално Исла.
А летоска очекувам заминување на Милито во Аргентина, намалување на платата на Камбијасо и добивање на ротационен статус во тимот, носење на 2 квалитетни штопери, пошто Самуел најверојатно ќе иде у пензија и Киву ќе си се врати у Романија. А и квалитетна замена за Кампањаро. Ранокија и Хуан ми се сосема океј.
Истотака потребен е уште еден шпиц како замена за Милито, или таа улога да му припадне на Паласио (мада чисто сумњам) па Икарди да си постане стандарден првотимец заедно со Рики позади него.
Ваков Интер сакам од следната сезона:
Ханда
Кампа Рано Хесус
Џони? Гуарин Раџа Кова Нага
Рики Икарди (Паласио, Џеко)
А ти од кај знајш?..да не му си јавен застапник на Тохир или адвокат?..или можи пак вонбрачен татко на тој за Јувентус што навива
@Boom Shaka Lakka, не ти е на место тоа со Рики, баш како што ти кажа Стефан тој е иднината на Интер заедно со Ковачиќ и Икарди. Со доаѓањето на Мацари имаше шпекулации дека 99% Рики ќе си иде но тој успеа да го убеди у спротивното и да стане клучен играч моментално. А и споредбата со Пасторе не држи вода, сите очекуваа со заминувањето во ПСЖ да стане ворлд клас ама ништо стагнира дечкото, дури не ни игра во ПСЖ моментално. Така да, ни под разно не би го мењал Рики за Пасторе. Можеби за Џеко или евентуално Кун.
Што се однесува на Интер и новиот газда, уште зимово очекувам доаѓање на Наинголан и евентуално Исла.
А летоска очекувам заминување на Милито во Аргентина, намалување на платата на Камбијасо и добивање на ротационен статус во тимот, носење на 2 квалитетни штопери, пошто Самуел најверојатно ќе иде у пензија и Киву ќе си се врати у Романија. А и квалитетна замена за Кампањаро. Ранокија и Хуан ми се сосема океј.
Истотака потребен е уште еден шпиц како замена за Милито, или таа улога да му припадне на Паласио (мада чисто сумњам) па Икарди да си постане стандарден првотимец заедно со Рики позади него.
Ваков Интер сакам од следната сезона:
Ханда
Кампа Рано Хесус
Џони? Гуарин Раџа Кова Нага
Рики Икарди (Паласио, Џеко)
@Boom Shaka Lakka
Имаш делумно право за делот во врска со Конте. Имено во Италија се слушаат гласини за заминување на Конте на крајот на сезоната, со доаѓање на Прандели на негово место, а Алегри да ја преземе репрезентацијата. Да се случи ова може и во Италија ќе патувам да убијам 5-60 луѓе, ама нема веза
Муабетот ми беше дека точно е оти Конте повеќе сака да се справува со просечни играчи, отколку со ѕвезди. Не за џабе Пепе му е еден од омилените и плачеше за продажбите на Џакерини и Матри. Тој знае дека такви играчи секогаш ќе бидат послушни, секогаш ќе ги извршуваат задачите што ги дава и секогаш ќе даваат максимум на теренот. Пирло според мене не беше на ниво на почетокот на сезоната, но сосема добро игра во последно време и за Италија и за Јуве. Буфон е во лоша форма, ама ќе му помине. Не е тоа главниот проблем. Муабетот со Видал е дека задоцни да се врати од интернационалната пауза на време. Наводно го пропуштил авионот. Во секој случај според кодексот на однесување во Јуве, подлежи на казна и заслужено ја доби. Нема овде отстапувања. Е сега дали Видал тоа ќе го прифати или не ние не може да знаене. Истото важи и за Погба. Минатата сезона се сеќавам дека задоцнил на тренинг и го казни Конте. После тоа експлодираше. Неверојатно позитивно влијание имаше тоа врз неговото градење како фудбалер и пред се како професионалец. Оваа сезона не ја поседува истата дисциплина, ама тоа не значи дека се е црно и дека е испуштен од контрола. Тоа е што останува да се види. Дали се сериозни проблемите во Јуве со играчите кои премина во ѕвезди и се барани на пазарот (Видал и Погба) или едноставно станува збор за лош период и овие гласини се без основа. Се надевам дека е второто![]()
Па претпоставувам како што и другите претпоставуваат дека јувенташот на крадење ја опнал жена му.
ок, вие повеќе си го знаете вашиот тим, според мене вреди да се ризикува Рики за Пасторе![]()
вјада е старо ама јас сега го видов