Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно и Бало да промаши пенал.
Уште едно "фудбалско чудо".

Балотели промаши пенал, а му го одбрани Реина. :eek: Самтинг ис ронг.

Почна Игуаин у лежеча позиција да дава голови :cool:

Па сега ли најде да промашува бе, кога го имам на фантази :D
Малку беше тоа, па и жолт картон добил :D

Просекот Игуаин.
Koj vikal deka e prosek bas me interesira. Kolku mi e krivo sto ne doe u Inter aiii, Milito u pomladi denovi, ova go iam kazano pred 2 godini na temata za Inter, i uste stojam na toa.
Napoli definitivno imaat najbolji napad momentalno vo Italia, neka kaze koj sto saka, Hamsik, Iguain i Insigne, plus Calejon plus Pandev od klupa, jakiii jaki.

Najgolema maana im e onaa krofnana nikakva sto im sedi na klupa, kaj i da e ke pocnat so kinenje na muskuli i slicno, najgolema precka im e toj inace definitivno se zreli za titula, mozat momentalno da se nosat so bilo koj tim u svetov.

На Реина му лежи Италијанскава лига, само кога ќе се сетам колку киксеви имаше во Ливерпул... :facepalm:

Чекај бе, уште не играле со јак противник.
uKNBBiR.gif

Koj vikal deka e prosek bas me interesira. Kolku mi e krivo sto ne doe u Inter aiii, Milito u pomladi denovi, ova go iam kazano pred 2 godini na temata za Inter, i uste stojam na toa.
Napoli definitivno imaat najbolji napad momentalno vo Italia, neka kaze koj sto saka, Hamsik, Iguain i Insigne, plus Calejon plus Pandev od klupa, jakiii jaki.

Najgolema maana im e onaa krofnana nikakva sto im sedi na klupa, kaj i da e ke pocnat so kinenje na muskuli i slicno, najgolema precka im e toj inace definitivno se zreli za titula, mozat momentalno da se nosat so bilo koj tim u svetov.

Maуро Икарди. (y)

^ Точно дека тоа е на заебанција кажано на сметка на Милан, затоа што натпревар против Милан нагости по автоматизам е тежок натпревар, ама сепак првите 3 противници на Наполи во лигата беа тимови кои ќе завршат околу 14-15 место. Натпреварот со БВБ во ЛШ беше добар показател дека Наполи е одличен сезонава, ама овој со Милан кога ќе се погледне конкретно и не е така во пракса ептен тежок натпревар поради одбраната на Милан која наликува на тим од 10 место надоле на табелата. Сигурно притисокот е голем да се игра нагости кај Милан, ама реалната ситуација кажува дека тоа е Милан каде што централни дефанзивци е Мексес и Запата. Не може пред тоа да се затворат очите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom