Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Јес да дискусијава нема логика , ама не ми е јасно зошто сите го заборавате Љоренте?
Кој е па тој ? :D шала на страна треба да видиме како ќе се снајде Љоренте..пошо 90 % од тука го немаат гледано како игра во Билбао..и да имаат гледано повеќе од 3-4 натпревари го немаат видено...

Никој не спомнал дека Ливаја денеска даде гол на Светското.
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 21:59 ---

(не дека некој се сомневаше во него)

--- надополнето: 26 јуни 2013 во 21:59 ---

(не дека некој се сомневаше во него)

а сите спомнаа коа промаши пенал..

а сите спомнаа коа промаши пенал..

rhHdyvm.png

Me боли цев ако бил ѕвезда или ако во Јуве ќе биде единствената ѕвезда. Ако дига чалам и се прави не знам кој, уште во јануари куферот и чао пријатно

Така е бре, да се знае кој е газда!!!!

Еве нешто добро за нашето калчо :D

бтв... го имаме и царот ЛИВАЈА :rolleyes:

Треба што повеќе добри играчи да доаѓат и да пораснемо малку како лига :icon_mrgr:

C_3_Media_1733340_immagine_ts673_400.jpg

леле мајко мила колку е грд.

Грд е точно, али типацот е многу горделив. Кога имал само 10 месеци му се истурило врела вода и уште ко мал го зезале дека личел на монструм, но тоа го направил уште појак со поголема самодоверба, и кога дошол во Бока Јуниорс или во Манчестер не знам не ми текнува , челниците му давале пари да си го направи лицето со пластична операција, но тој не сакал и рекол јас сум ваков и ваков ќе останам ...

Колку сакам да ни збрцат хет трик на дербито појма немате :sneaky:

Грд е точно, али типацот е многу горделив. Кога имал само 10 месеци му се истурило врела вода и уште ко мал го зезале дека личел на монструм, но тоа го направил уште појак со поголема самодоверба, и кога дошол во Бока Јуниорс или во Манчестер не знам не ми текнува , челниците му давале пари да си го направи лицето со пластична операција, но тој не сакал и рекол јас сум ваков и ваков ќе останам ...

во бока .... но ја одбил дека морал паузира минимум пола година. него апаратов додава + 15 кила или ми изгледа малку буцмаст ???? како и да е мега јак трансфер за јуве тевез/конте е многу јака комбинација ... и не бидете битпазарци пуштајте го исла навака.

во бока .... но ја одбил дека морал паузира минимум пола година. него апаратов додава + 15 кила или ми изгледа малку буцмаст ???? како и да е мега јак трансфер за јуве тевез/конте е многу јака комбинација ... и не бидете битпазарци пуштајте го исла навака.
Да го мењаме за Ранокиа некако а :icon_lol:...

Јас да се прашувам, би ви го дал Исла бесплатно. (тоа з'ш кајчето нема платно:) ) Беше земен како големо засилување а не покажа ни 20% од потенцијалот. Можеби во друга средина ќе дојдат до израз неговите квалитети и двете страни ќе имаат ќар, Јуве што се ослободил од него а Интер од неговите добри игри (нешто слично со Канаваро кога премина во обратна насока).

Монако ја губи правната битка со Франција и размислува за приклучување кон Серија А па тимот се распрашал околу можностите за приклучување во Серија А.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom