Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
да ве прашам нешто дали некој знае дали се одкупени тв правата за следнава сезона ?

Телма едвај ги купија правата за сезонава што измина, а ти викаш до 2016 година... Нејсе, телма секогаш ги купува правата 5 до 12, па се надеваме дека и овој пат така ќе сторат... сепак после се, не е интересна лигата ако Бранко и Стево не те успијат на сред натпревар.

Имаше скоро шпекулации дека Телма ќе пренесува Бундес Лига а Еуроспорт Серија А, ама вчера видов на Еуроспорт даваа најава дека ќе го пренесуваат Германскиот супер куп. Исто така се зборуваше оти Телма ги имале правата за до 2020 година.

Имаше скоро шпекулации дека Телма ќе пренесува Бундес Лига а Еуроспорт Серија А, ама вчера видов на Еуроспорт даваа најава дека ќе го пренесуваат Германскиот супер куп. Исто така се зборуваше оти Телма ги имале правата за до 2020 година.

Еуроспорт ги има правата за бундесот до 2016.

колку јако ќе биде да има Калчо на спортклуб:cool:

Само не на Спорт Клуб..

И на Телма не ми смета да даваат, Бране и Стево се приказна сама по себе ама најверојатно се имам навиикнато на нив и воопшто не ми сметаат.:D Незнам како е кај вас ама мене на Телма ме нервира само лошиот квалитет на сликата кога оди Серија А и се разбира давање тенис место фудбал. Кога има нешто друго сликата е ок, ама кога даваат серија а некако форматот им е заникаде. Овој проблем да го средат и што се однесува до мене може Телма да ги откупи правата во наредни 100 год

El Rey LEON

1011972_600230003344928_2140243628_n.jpg

Само не на Спорт Клуб..
normalen li si ?
Ke kazev bubreg davam kaj niv da davaat, ali so komentarot na Brane porasnav, premnogu cudno ke mi bide ako ne davaat sega na Telma, taka da navivam za Telma.
Inace SK ke prenesuvaat PL pak taka da tamu nema shansa da davaat, isto i shpansko ke teraat.

p.s. i tie na eurosport bundes sto komentiraat se ludi, ali i oni takodze na bundes ke si ostanat. Obn e isto dobra opcija vo pogled na komentatorite, i tie kinat.

normalen li si ?
Ke kazev bubreg davam kaj niv da davaat, ali so komentarot na Brane porasnav, premnogu cudno ke mi bide ako ne davaat sega na Telma, taka da navivam za Telma.
Inace SK ke prenesuvaat PL pak taka da tamu nema shansa da davaat, isto i shpansko ke teraat.

p.s. i tie na eurosport bundes sto komentiraat se ludi, ali i oni takodze na bundes ke si ostanat. Obn e isto dobra opcija vo pogled na komentatorite, i tie kinat.

Мене ми се тапа коментаторите на СК, иако се подобри од тие на Телма, ама главен проблем со давање на Серија А на СК, ми е што би имало помалце преноси од ЕПЛ на пример :) (т.е. тој од 14:30 во недела а многу дерби мечеви се играат во тој термин)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom