Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Монако ја губи правната битка со Франција и размислува за приклучување кон Серија А па тимот се распрашал околу можностите за приклучување во Серија А.

Хмм.. Блиску е Монако доста до Италија. Нема да имаат големи патувања до граница(конкретно). Околу 10 км оддалеченост. Гостувањата до Торино и Милано, како и гостувањата на овие екипи до Монако ќе имаат кратки патувања.:D

Интересно звучи, баш ме интересира што би се десило, ма да шансите се никакви за вакво нешто.

Пууу... Како што се полни пари, ова мафијашиве со раширени раце ќе ги примат... :D

Па чекај, нели ако се преселат во Италијанска лига треба да почнат од Серија Ц1/2 ?

Хаха, навистина замисли во Серија Ц играат играчи како Фалкао, Мутињо , Родригез :pos:

Хаха, навистина замисли во Серија Ц играат играчи како Фалкао, Мутињо , Родригез :pos:

Ќе пуштат играчите по заеми, Фалкао - Интер(им треба моќен), Милан - Карваљо(Ем стар ко за нив, ем одбрана им треба), Јувентус - Родригез(потребна е добар играч од средина), Мутињо - кој го побара, тој. :icon_lol:

Па чекај, нели ако се преселат во Италијанска лига треба да почнат од Серија Ц1/2 ?

Друже парите го вртат светот... Нудат таму на некој 2 ро лигаш пари, прават некоја дубар, подмитуваат Италијанска федерација и почнува втора лига... :)

така треба и ако сака да играат прва лига ке треба некој да испадни од истата но парите прават чуда и сигурен сум дека ако треба Џенова ке ја турнат само за Монако да игра не се тие милиони и таја гледаност мајтап

Bi bilo toa super osvezuvanje za ligata, plus eden jak tim so visoki ambicii, drasticno zgolemuvanje na kvalitetot itn., mada mislam deka e mnogu tesko izvodlivo.

Нека напраат Фузија со Киево, и така Киево ни самите не се сакаат никому нема да фалат.

Тоа глејте вие,тек тогаш Интер и Милан нема да помирисаат титула:D.

хаха овие од фигц се ке направат само Јуве да не освои калчо, нека ги донесат и монако и нека го суспендираат Конте ке видиме дали нема Јуве да освои ;)

Грд е точно, али типацот е многу горделив. Кога имал само 10 месеци му се истурило врела вода и уште ко мал го зезале дека личел на монструм, но тоа го направил уште појак со поголема самодоверба, и кога дошол во Бока Јуниорс или во Манчестер не знам не ми текнува , челниците му давале пари да си го направи лицето со пластична операција, но тој не сакал и рекол јас сум ваков и ваков ќе останам ...
:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom