Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
:facepalm:
Спасов аман бе, Барса најде да ми ја спомнеш тука... Епа одбранбените играчи на Барса се подобро технички потковани од нападот и средината на Јуве, Интер и Милан заедно па сеа ти види дали не е битен дел од играта.
e so ti ponizuvas li gi igracite na inter milan i tie od torino, za niv pirlo e cavi iniesta i muntari 3 v 1

Јао Мајке ми, Палермо што сторивте бре:eek:

Повратак џедаја:).
Штета што се направени трите измени па не може да влезе Мунтари за да ми се оствари прогнозата.

Еве ги миланистите идат наваму ги предосеќам :rolleyes:

e so ti ponizuvas li gi igracite na inter milan i tie od torino, za niv pirlo e cavi iniesta i muntari 3 v 1
Брат моли Бога ако пројдат Јуве или Милан да не се паднат со Барса у ЛШ, срамови ќе пукаат. Пирло си е класа не викам не, ама моментално не се ставаат у иста реченица италијанскиве екипи со Барса или Реал.

Брат моли Бога ако пројдат Јуве или Милан да не се паднат со Барса у ЛШ, срамови ќе пукаат. Пирло си е класа не викам не, ама моментално не се ставаат у иста реченица италијанскиве екипи со Барса или Реал.
Не дека не си во право ама топката е тркалезна. Пред 3 сезони Делпјеро со овации беше испратен од Бернабеу, а лани Барса баѓи помош имаше од судите против милан.

Како што пиша Дино, ако пред меч се прави анализа доколку паднат Јуве/Милан против Барса/Реал, тогаш наједноставна анализа би била "Господ нека им е напомош на италијаните". Арно ама, имај на ум дека најсакатиот Јуве во неговата историја го испердаши на двапати Реал во ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom