Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
:facepalm:
Спасов аман бе, Барса најде да ми ја спомнеш тука... Епа одбранбените играчи на Барса се подобро технички потковани од нападот и средината на Јуве, Интер и Милан заедно па сеа ти види дали не е битен дел од играта.
e so ti ponizuvas li gi igracite na inter milan i tie od torino, za niv pirlo e cavi iniesta i muntari 3 v 1

Јао Мајке ми, Палермо што сторивте бре:eek:

Повратак џедаја:).
Штета што се направени трите измени па не може да влезе Мунтари за да ми се оствари прогнозата.

Еве ги миланистите идат наваму ги предосеќам :rolleyes:

e so ti ponizuvas li gi igracite na inter milan i tie od torino, za niv pirlo e cavi iniesta i muntari 3 v 1
Брат моли Бога ако пројдат Јуве или Милан да не се паднат со Барса у ЛШ, срамови ќе пукаат. Пирло си е класа не викам не, ама моментално не се ставаат у иста реченица италијанскиве екипи со Барса или Реал.

Брат моли Бога ако пројдат Јуве или Милан да не се паднат со Барса у ЛШ, срамови ќе пукаат. Пирло си е класа не викам не, ама моментално не се ставаат у иста реченица италијанскиве екипи со Барса или Реал.
Не дека не си во право ама топката е тркалезна. Пред 3 сезони Делпјеро со овации беше испратен од Бернабеу, а лани Барса баѓи помош имаше од судите против милан.

Како што пиша Дино, ако пред меч се прави анализа доколку паднат Јуве/Милан против Барса/Реал, тогаш наједноставна анализа би била "Господ нека им е напомош на италијаните". Арно ама, имај на ум дека најсакатиот Јуве во неговата историја го испердаши на двапати Реал во ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom