Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
zosto odbranata e najbiten del od ekipata eve barselona igra bez odbrana zosto i kaj niv ne e toa najbiten del od timot ?
Па ајде нека игра Барса без такви напаѓачи и таква средина тогаш ќе правиме муабет. Ама кога имаат посед 70% и играат 90% на средината на теренот тогаш нема потреба да се коментира

Што им е целта на Милан сезонава? Да се борат за Лига Европа? Пошто како што тргнале и тоа ќе биде тешко
Опстанок да изборат, каква Лига Европа какви бакрачи :)

zosto odbranata e najbiten del od ekipata eve barselona igra bez odbrana zosto i kaj niv ne e toa najbiten del od timot ?

:facepalm:
Спасов аман бе, Барса најде да ми ја спомнеш тука... Епа одбранбените играчи на Барса се подобро технички потковани од нападот и средината на Јуве, Интер и Милан заедно па сеа ти види дали не е битен дел од играта.

Барса има играчи у средина кој топката можат два дена да ја држат, во Милан и Интер кој би биле тие играчи Мудингаи, Констант и ред други.

Морав да го постирам ова, му го зборев на Tomekk колку ме изнасмеа

Се мислам дали да ги пишам со Палермо 2-2 3+ со 100че барем, ништо чудно да влезит 1-2 или 1-3.. Ама незгодни се овие Палермо, башка газдана нивни сигурно ќе му речит ако ги победите Милан со 3 разлика имате бонуси сите :)...

Сега ќе влезе Мунтари и ќе даде еден гол најмалце. Слушајте го чичо.

Сега ќе влезе Мунтари и ќе даде еден гол најмалце. Слушајте го чичо.
Алегри го ваѓа Пато, го става Бојан Кркич, а неговиот Милан губи 2-0 :) Ваква замена ниту Закерони не би направил.

Колку и да е „лош“ Пато, со една нога да игра подобар ќе биде од Бојан Кркич.

Моментот кога со стариот твој гледаш Палермо - Милан, а тој е тежок Миланиста :place:

Каква постава можат да извадат а овој ги ставил Бонера,Мексес и Јепез заедно па уште и констант таму .. Комедии од тренер.Незнам како го трпат годинава ништо полоши од Наполи и Лацио требаа да бидат !

Абе дечки оти имам чувство ко да фали група луѓе на форумов?!:D

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Ибра си отиде, Милан ќе игра поубаво they said
15то место на табела they never said

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom