- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Дали Бонера е новиот Ливаја? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали Бонера е новиот Ливаја?
![]()
. Али управо е човекот, да не беше Бонера немаше да знаеме што е тоа 3то место И тој на Нианг беше чист пенал.Чист пенал за тој на Запата а вториот не сум сигурен,на работа бев и не успеав да видам убаво.
Штета што се случуваат вакви судиски грешки.
Милан беше млитав вечерва.
Гледам релативно нов си на форумов. Всушност Ливаја е новиот БонераДали Бонера е новиот Ливаја?
![]()
Toа беше онај хрватот со Македонско државјанство, потомок од Крали марко така?Гледам релативно нов си на форумов. Всушност Ливаја е новиот Бонератие што се малку подолго на форумот знаат што зборувам
![]()
Бонера е мудар и солиден а Ливаја е сето тоа X 2. Не го чепкајте Ливаја во вакви бош муабети затоа што момакот не заслужува да биде споредуван!!! Forza AtalantaГледам релативно нов си на форумов. Всушност Ливаја е новиот Бонератие што се малку подолго на форумот знаат што зборувам
![]()

Бонера бе...мудриот и солидниот? а овај Ливаја мислам дека за Аталанта игра.... да да еве го се очекува да го започне мечот Atalanta (probable): Consigli; Raimondi, Stendardo, Lucchini, Del Grosso; Giorgi, Radovanovic, Biondini, Bonaventura; Livaja, DenisToа беше онај хрватот со Македонско државјанство, потомок од Крали марко така?

Ја би му ја ебел и ако не мести.Мести Берлускони да му ја ебем ќерката!