Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Со малку среќа Јувентус поминува и 1/4 финале, ако се падне Баерн или Реал ќе им биде потешко, друготи мислам дека сите може да ги помине, од Дортмунд, Псж до Порто/Малага или Шалке/Галатасарај.

Бонера бе...мудриот и солидниот? а овај Ливаја мислам дека за Аталанта игра.... да да еве го се очекува да го започне мечот Atalanta (probable): Consigli; Raimondi, Stendardo, Lucchini, Del Grosso; Giorgi, Radovanovic, Biondini, Bonaventura; Livaja, Denis

Знаев деака е тој потомокот на Марко Крале, тие хрватите ни го зедоја :place:
--- надополнето: 9 март 2013 во 14:09 ---
Ах бре Јувенташи толку ви беше во ЛШ оваа сезона, 1/4 финале ќе ве исплскаат едно убаво.
Tака ти одговара тебе :D ?

Знаев деака е тој потомокот на Марко Крале, тие хрватите ни го зедоја :place:
--- надополнето: 9 март 2013 во 14:09 ---

Tака ти одговара тебе :D ?

Да бе. Исто мислење како и секој фан на Интер и Милан имам.
П.С. И тебе ти одговара Барса во вторник да не исплеска, зарем не?

Да бе. Исто мислење како и секој фан на Интер и Милан имам.
П.С. И тебе ти одговара Барса во вторник да не исплеска, зарем не?
Ај врати се едно 10тина страни назад и во Милан форумот види шо пишав за утакмицата. Треба да сум ненормален да ми одговара Барса да ве исплеска. Сакам сите Италијански тимови да имаат успех во ЛШ не сум искомплексиран.

друг може да скинал ама Амаури не..вие го поминавте Селтик и мислите којзнае што направивте ако дојде некоја подобра екипа ќе ве исплеска доста јако се виде во дерби дуелите ниеден не тепавте.

еве уште еден проблем кај вас кај виде дека ние се дигаме што сме го поминале селтик... ние поштено си кутиме си гледаме а вие пак за 3то место што сте се дигнавте у ваздух
--- надополнето: 9 март 2013 во 14:40 ---
Ах бре Јувенташи толку ви беше во ЛШ оваа сезона, 1/4 финале ќе ве исплскаат едно убаво.

ако бе со овој напад прво место у серија а убедлива победа над актуелниот европски шампион добро е... па за другата ке видиме

друг може да скинал ама Амаури не..вие го поминавте Селтик и мислите којзнае што направивте ако дојде некоја подобра екипа ќе ве исплеска доста јако се виде во дерби дуелите ниеден не тепавте.
Па и направивме. Пред 1,5 година бевме 7 место, после тоа освоивме Лига без пораз, најдобра одбрана во Европа, групи ЛШ без пораз, најдобра одбрана во ЛШ, така да искрено и да испаднеме у 1/4 финале нема да ми смета мене, за 18 месеци направивме нешто што ретко кој го направил, многу далеку стигнавме и ова е само почеток, уште ке се надоградува оваа екипа чекај рано е :)

Разликата е тоа што Јувентус е прв и се бори за титула а Милан се бори за лига на шампиони. За Интер не праиме муабет пошо они не се борат :icon_lol:. Да беше обратна ситуација и Јувентус да беше 3то и да се бори за лига на шампиони ја тука прв ќе ги бранев Јувентус за секоја незаслужена судиска одлука у нивна корист ( ќе требаше да ја напунам темава :icon_lol:) затоа што се знае кој игра и има резултати у лига на шампиони : Милан, Јувентус и еднаш у 50 години Интер.
Добра логика, значи напишано е на ѕвездите дека Милан мора да оди во ЛШ и сите мора да го прифатиме тоа. Што е тоа, природно право? Како се стекнува дај ти се молам објасни ми.
И јас сум за тоа Милан да заврши трет (значи трет не втор) затоа што нема теоретски шанси според мене Милан да биде исфрлен од квалификациската рунда. Но, тоа мора да биде достигнато достоинствено и чесно. Јас не велам дека Милан е незаслужено на трето место, но стварно мислам дека се блиску до границата и дека треба да се престане. Не верувам дека има потреба да не судат пенал против Милан за да ги победат Џенова или некој друг.

Добра логика, значи напишано е на ѕвездите дека Милан мора да оди во ЛШ и сите мора да го прифатиме тоа. Што е тоа, природно право? Како се стекнува дај ти се молам објасни ми.
И јас сум за тоа Милан да заврши трет (значи трет не втор) затоа што нема теоретски шанси според мене Милан да биде исфрлен од квалификациската рунда. Но, тоа мора да биде достигнато достоинствено и чесно. Јас не велам дека Милан е незаслужено на трето место, но стварно мислам дека се блиску до границата и дека треба да се престане. Не верувам дека има потреба да не судат пенал против Милан за да ги победат Џенова или некој друг.
зар не ги научивте веќе сезонава судиите дека се тиња за сите...веќе не се ни бројат грешките кои ги направии... :)

зар не ги научивте веќе сезонава судиите дека се тиња за сите...веќе не се ни бројат грешките кои ги направии... :)
Срамно е дури. Џабе се и судии зад голови кога не гледат работи кои стварно треба да се чудиш како не ги виделе. Јас ги следам сите натпревари така да и помали екипи кога играат меѓусебе има големи грешки. Но, мора да го прифатиме тоа...

482581_579615475412006_1624196454_n.jpg

Поради вакви работи сакам Милан да го исцица од Барса онака hardcore ...

Ај не се секирај, од 10 пати бар еднаш Милан ќе го исцица. Финтата е што останатите 9 од 10 ти го цицаш :icon_lol:

Толку од слогата помеѓу италијанските екипи? Добро е, 2 недели издржавте, и тоа е успех.

се дека има редовно коло...мора малку страсти...доста беше пацифизам...али у вторник па сите сложни...т.е ако продолжи милан далје...ако не ќе биде интересно на темава... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom