Со малку среќа Јувентус поминува и 1/4 финале, ако се падне Баерн или Реал ќе им биде потешко, друготи мислам дека сите може да ги помине, од Дортмунд, Псж до Порто/Малага или Шалке/Галатасарај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бонера бе...мудриот и солидниот? а овај Ливаја мислам дека за Аталанта игра.... да да еве го се очекува да го започне мечот Atalanta (probable): Consigli; Raimondi, Stendardo, Lucchini, Del Grosso; Giorgi, Radovanovic, Biondini, Bonaventura; Livaja, Denis

Tака ти одговара тебеАх бре Јувенташи толку ви беше во ЛШ оваа сезона, 1/4 финале ќе ве исплскаат едно убаво.
?Знаев деака е тој потомокот на Марко Крале, тие хрватите ни го зедоја
--- надополнето: 9 март 2013 во 14:09 ---
Tака ти одговара тебе?
Ај врати се едно 10тина страни назад и во Милан форумот види шо пишав за утакмицата. Треба да сум ненормален да ми одговара Барса да ве исплеска. Сакам сите Италијански тимови да имаат успех во ЛШ не сум искомплексиран.Да бе. Исто мислење како и секој фан на Интер и Милан имам.
П.С. И тебе ти одговара Барса во вторник да не исплеска, зарем не?
друг може да скинал ама Амаури не..вие го поминавте Селтик и мислите којзнае што направивте ако дојде некоја подобра екипа ќе ве исплеска доста јако се виде во дерби дуелите ниеден не тепавте.
Ах бре Јувенташи толку ви беше во ЛШ оваа сезона, 1/4 финале ќе ве исплскаат едно убаво.
Па и направивме. Пред 1,5 година бевме 7 место, после тоа освоивме Лига без пораз, најдобра одбрана во Европа, групи ЛШ без пораз, најдобра одбрана во ЛШ, така да искрено и да испаднеме у 1/4 финале нема да ми смета мене, за 18 месеци направивме нешто што ретко кој го направил, многу далеку стигнавме и ова е само почеток, уште ке се надоградува оваа екипа чекај рано едруг може да скинал ама Амаури не..вие го поминавте Селтик и мислите којзнае што направивте ако дојде некоја подобра екипа ќе ве исплеска доста јако се виде во дерби дуелите ниеден не тепавте.

Добра логика, значи напишано е на ѕвездите дека Милан мора да оди во ЛШ и сите мора да го прифатиме тоа. Што е тоа, природно право? Како се стекнува дај ти се молам објасни ми.Разликата е тоа што Јувентус е прв и се бори за титула а Милан се бори за лига на шампиони. За Интер не праиме муабет пошо они не се борат. Да беше обратна ситуација и Јувентус да беше 3то и да се бори за лига на шампиони ја тука прв ќе ги бранев Јувентус за секоја незаслужена судиска одлука у нивна корист ( ќе требаше да ја напунам темава
) затоа што се знае кој игра и има резултати у лига на шампиони : Милан, Јувентус и еднаш у 50 години Интер.
зар не ги научивте веќе сезонава судиите дека се тиња за сите...веќе не се ни бројат грешките кои ги направии...Добра логика, значи напишано е на ѕвездите дека Милан мора да оди во ЛШ и сите мора да го прифатиме тоа. Што е тоа, природно право? Како се стекнува дај ти се молам објасни ми.
И јас сум за тоа Милан да заврши трет (значи трет не втор) затоа што нема теоретски шанси според мене Милан да биде исфрлен од квалификациската рунда. Но, тоа мора да биде достигнато достоинствено и чесно. Јас не велам дека Милан е незаслужено на трето место, но стварно мислам дека се блиску до границата и дека треба да се престане. Не верувам дека има потреба да не судат пенал против Милан за да ги победат Џенова или некој друг.

Срамно е дури. Џабе се и судии зад голови кога не гледат работи кои стварно треба да се чудиш како не ги виделе. Јас ги следам сите натпревари така да и помали екипи кога играат меѓусебе има големи грешки. Но, мора да го прифатиме тоа...зар не ги научивте веќе сезонава судиите дека се тиња за сите...веќе не се ни бројат грешките кои ги направии...![]()
Поради вакви работи сакам Милан да го исцица од Барса онака hardcore ...

Или на Балотели пошто еве видиш се успал за утакмицаSenior career*Years Team
Apps†
(Gls)†1927–1940 Internazionale
348
(241)1940–1942 A.C. Milan
37
(9)1942–1943 Juventus
27
(10)
Овој предок на Ибра бил гарант![]()