Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.999
^
Од памет ме извади Матри,а и Бонучи ептен ретардирано делуе хахах
Од памет ме извади Матри,а и Бонучи ептен ретардирано делуе хахах

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Жал ме фати од една страна за бетмен.Имај го ти Роки во тимот и он да ти биде прва замена напаѓач па да видиме после кој е тивок. Не ми е јасно зошто, стварно зошто го земаа Роки? Ваљда поради тоа што е искусен голгетер (пред да дојде во Интер, во Лацио немаше дадено гол една година) или зошто Ливаја промаши еден зицерАбе јас ќе те поминам, него многу се тивки овие навивачите на Интер, никаде ги нема ни по некоја интересна случка да ни раскажат за Касано и компанија или слично.
Можеби се потготвуваат за крајот на сезоната, спремат некое изненадување![]()
vozbud
. Управата е лоша, многу лошаИмај го ти Роки во тимот и он да ти биде прва замена напаѓач па да видиме после кој е тивок. Не ми е јасно зошто, стварно зошто го земаа Роки? Ваљда поради тоа што е искусен голгетер (пред да дојде во Интер, во Лацио немаше дадено гол една година) или зошто Ливаја промаши еден зицерvozbud
. Управата е лоша, многу лоша

Немој пак

Јас ги имав Григера и Мота како опции за десен бек, Амаури, Јакинта и Тони за напаѓачи, Мартинез кој не знаеше што игра, Фелипе Мело на кој мораше да се молиш да не го исклучат, Арманд Траоре кој не знаеше да додава, центрира, води топка а за одбрана тоа е веќе виша математика. Верувај мене од никаде не ме снема кога беше вака ситуацијатаИмај го ти Роки во тимот и он да ти биде прва замена напаѓач па да видиме после кој е тивок. Не ми е јасно зошто, стварно зошто го земаа Роки? Ваљда поради тоа што е искусен голгетер (пред да дојде во Интер, во Лацио немаше дадено гол една година) или зошто Ливаја промаши еден зицерvozbud
. Управата е лоша, многу лоша
. Така да ич не се секирај, оти може и полошо да биде
.
) . Шала на страна, да беше Милан у борба за прво место па да има реакции вака боље Милан трето да земат него Лацио,Интер или Фиорентина. Барем Милан може да се носи у лига на шампиони и да зима бодови за итаљанска лига.