Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Зш се издупија јако телма и не даваја фудбал денес?

Вечер мислам ќе имат, ама од овие во 15:00 немаше ни една.
Ќе намат вечер ама ќе ги запалам со си све.
ти не гледај денес што немало гледај вечер да не ја заебат па да не дават :D а не гледам причина да не ја даваат :)

3 GRESKA : Golot na Asamoah beshe REGULAREN , bese cist gol .
SITE OVIE GRESKI SE KONTRA-JUVENTUS i PRO KALJARI

posle ...

6 GRESKA : Imashe igranje so raka na Vidal koga mu "asistirashe na Matri za 1-2
7 GRESKA : Golot za 1-3 , Giovinco beshe na nedozvolena pozicija!

TOTALNA DOMINACIJA NA JUVENTUS , I bash mi e milo STO POBEDIVME , igraja mnogu oshtro Kaljari , Juventus zasluzhi da pobedi , KOMPENZACIJAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Го симнав 2п и

3. Гол од Асамоа немаше, што значи таква грешка нема, но има друга. Требаше да има пенал. Беше бутнат
6. Видал се бранеше, што не е игра со рака(енац). Има игра со рака, но топката е прилепена и играта продолжува.
7. Џовинко не беше у офсајд. Бар според ова што се гледа.

После Capture, иде малце напред. Како и да е, ова е дел од секунда после додавање и уште е во дозволена.
20121221-CAG-JUV-SERA_2[18-04-12].JPG

ти не гледај денес што немало гледај вечер да не ја заебат па да не дават :D а не гледам причина да не ја даваат :)
Абе тебе исто ти се фаќат по секако ќе го скршиш далинското и ќе го исклучиш од штек телевизорот по прво полувреме :icon_lol:

Абе тебе исто ти се фаќат по секако ќе го скршиш далинското и ќе го исклучиш од штек телевизорот по прво полувреме :icon_lol:

:pos: ... јас вечер ќе гледам како Милан го полнат со голови :cool:

Го симнав 2п и

3. Гол од Асамоа немаше, што значи таква грешка нема, но има друга. Требаше да има пенал. Беше бутнат
6. Видал се бранеше, што не е игра со рака(енац). Има игра со рака, но топката е прилепена и играта продолжува.
7. Џовинко не беше у офсајд. Бар според ова што се гледа.

После Capture, иде малце напред. Како и да е, ова е дел од секунда после додавање и уште е во дозволена.
Прегледај го приврзокот 54929
Знам дека ќе ми се смеат некои тука, ама ако ставиш една паралелна линија, само раката на играчот на Каљари е понапред, така да ова е офсајд бидејќи играчот на Јувентус е поблиску до голот.

Знам дека ќе ми се смеат некои тука, ама ако ставиш една паралелна линија, само раката на играчот на Каљари е понапред, така да ова е офсајд бидејќи играчот на Јувентус е поблиску до голот.

Да ако линијата ја повлечеш од горниот играч на Каљари па се до долниот играч на Каљари, е така е во офсајд... А паралелно ако повлечеш линија све си е ок, само што изгледаше како офсајд поради тоа што играчот на Каљари се извелкуваше од офсајд а Џовинко е брз и затоа сите ( и јас) помисливме дека е офсајд (некои сеуште мислат дека е во офсајд вклучувајќи те и тебе) ...

tumblr_mff21lfASq1r30r4xo1_r1_500.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom