Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се нормални овие Интер жими се, гледаат дека средината им е мртва, тие па зинале да го продаваат Снајдер :pos:
Респект Морати и Бранка :cuc:. Сега Јуве да не им е крив за ситуацијава?

Мурињо, врати се!

tumblr_mc1zazwrS71ruqdo9.gif

Не се нормални овие Интер жими се, гледаат дека средината им е мртва, тие па зинале да го продаваат Снајдер :pos:
Респект Морати и Бранка :cuc:. Сега Јуве да не им е крив за ситуацијава?
Што вас ве боли што со таа средина ве исплескаа дома? :D :свиркам:
--- надополнето: 22 декември 2012 во 15:33 ---
А и мислам дека имаше офсајд од страна на Ливаја.
3 Офсајда не еден.. (y)

3 Офсајда не еден.. (y)
Зарем уште мислите дека некој навивач на Јуве го болат поразите од Милан и Интер на оваа убедлива разлика на табела? Треба да сум ненормален за воопшто и да ми текнува на тие порази а не па уште да ме болат.

Коа ќе ми текне како се дигаа после дерби Д Италија,абе паѓам од смеење.Ај ваљда другата година ќе имаме ако не сериозна бар не до волку утепана конкуренција за титула.

Зарем уште мислите дека некој навивач на Јуве го болат поразите од Милан и Интер на оваа убедлива разлика на табела? Треба да сум ненормален за воопшто и да ми текнува на тие порази а не па уште да ме болат.

Нека си ги средат прво екипичките после нека кажуват колку не боли.

3 Офсајда не еден.. (y)

Се додека милан се бори за влез во ЛЕ и интер за влез во ЛШ, ич к*р нема да ме боли и 10 пати да не исплескаат :pos:

Се додека милан се бори за влез во ЛЕ и интер за влез во ЛШ, ич к*р нема да ме боли и 10 пати да не исплескаат :pos:
Ве болат,чим одма 5 тина парче ме направивте ве болат.. :D :D
:tapp: Тури си пепел.

Каде да го турам? :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom