Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Гуд Гај Ливаја-Во офсајд е-Намерно промашува за да не се бунат противницитеА и мислам дека имаше офсајд од страна на Ливаја.
Што вас ве боли што со таа средина ве исплескаа дома?Не се нормални овие Интер жими се, гледаат дека средината им е мртва, тие па зинале да го продаваат Снајдер
Респект Морати и Бранка. Сега Јуве да не им е крив за ситуацијава?

3 Офсајда не еден..А и мислам дека имаше офсајд од страна на Ливаја.
Зарем уште мислите дека некој навивач на Јуве го болат поразите од Милан и Интер на оваа убедлива разлика на табела? Треба да сум ненормален за воопшто и да ми текнува на тие порази а не па уште да ме болат.Што вас ве боли што со таа средина ве исплескаа дома?![]()
--- надополнето: 22 декември 2012 во 15:33 ---
3 Офсајда не еден..![]()
Џабе е и да се врати ..Мурињо, врати се!
![]()
Зарем уште мислите дека некој навивач на Јуве го болат поразите од Милан и Интер на оваа убедлива разлика на табела? Треба да сум ненормален за воопшто и да ми текнува на тие порази а не па уште да ме болат.
Што вас ве боли што со таа средина ве исплескаа дома?![]()
--- надополнето: 22 декември 2012 во 15:33 ---
3 Офсајда не еден..![]()

Се додека милан се бори за влез во ЛЕ и интер за влез во ЛШ, ич к*р нема да ме боли и 10 пати да не исплескаат![]()
Ве болат,чим одма 5 тина парче ме направивте ве болат..Зарем уште мислите дека некој навивач на Јуве го болат поразите од Милан и Интер на оваа убедлива разлика на табела? Треба да сум ненормален за воопшто и да ми текнува на тие порази а не па уште да ме болат.

Тури си пепел.

си имате вие искуство со ова...знаете како еСе додека милан се бори за влез во ЛЕ и интер за влез во ЛШ, ич к*р нема да ме боли и 10 пати да не исплескаат![]()