Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.294
- Поени од реакции
- 8.312
ОКВе болат,чим одма 5 тина парче ме направивте ве болат..![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОКВе болат,чим одма 5 тина парче ме направивте ве болат..![]()
![]()

Зш се издупија јако телма и не даваја фудбал денес?
Вечер мислам ќе имат, ама од овие во 15:00 немаше ни една.како бе, вечер нема ли да пренасаат Рома-Милан ?
ти не гледај денес што немало гледај вечер да не ја заебат па да не даватВечер мислам ќе имат, ама од овие во 15:00 немаше ни една.
Ќе намат вечер ама ќе ги запалам со си све.
а не гледам причина да не ја даваат 

3 GRESKA : Golot na Asamoah beshe REGULAREN , bese cist gol .
SITE OVIE GRESKI SE KONTRA-JUVENTUS i PRO KALJARI
posle ...
6 GRESKA : Imashe igranje so raka na Vidal koga mu "asistirashe na Matri za 1-2
7 GRESKA : Golot za 1-3 , Giovinco beshe na nedozvolena pozicija!
TOTALNA DOMINACIJA NA JUVENTUS , I bash mi e milo STO POBEDIVME , igraja mnogu oshtro Kaljari , Juventus zasluzhi da pobedi , KOMPENZACIJAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
![20121221-CAG-JUV-SERA_2[18-04-12].JPG 20121221-CAG-JUV-SERA_2[18-04-12].JPG](https://forum.kajgana.com/data/attachments/54/54931-f063899082cfd565cc4ca49576ecd322.jpg?hash=8GOJkILP1W)
Абе тебе исто ти се фаќат по секако ќе го скршиш далинското и ќе го исклучиш од штек телевизорот по прво полувремети не гледај денес што немало гледај вечер да не ја заебат па да не давата не гледам причина да не ја даваат
![]()
Абе тебе исто ти се фаќат по секако ќе го скршиш далинското и ќе го исклучиш од штек телевизорот по прво полувреме![]()
... јас вечер ќе гледам како Милан го полнат со голови 
Знам дека ќе ми се смеат некои тука, ама ако ставиш една паралелна линија, само раката на играчот на Каљари е понапред, така да ова е офсајд бидејќи играчот на Јувентус е поблиску до голот.Го симнав 2п и
3. Гол од Асамоа немаше, што значи таква грешка нема, но има друга. Требаше да има пенал. Беше бутнат
6. Видал се бранеше, што не е игра со рака(енац). Има игра со рака, но топката е прилепена и играта продолжува.
7. Џовинко не беше у офсајд. Бар според ова што се гледа.
После Capture, иде малце напред. Како и да е, ова е дел од секунда после додавање и уште е во дозволена.
Прегледај го приврзокот 54929
Духовит си.... јас вечер ќе гледам како Милан го полнат со голови
![]()
Духовит си.
Не бе се зезам, работите стојат отворено, дерби, сите можности се вклучени.
Знам дека ќе ми се смеат некои тука, ама ако ставиш една паралелна линија, само раката на играчот на Каљари е понапред, така да ова е офсајд бидејќи играчот на Јувентус е поблиску до голот.