Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Шо напраил Буфон ? Дај стајте видео.. јас гледав Биабиани како го работи пола Интер :pos:

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Топ коло за Милан, им се наредија коцките бајаги поготово зашто по првиот дел Интер водеа а Јуве имаа играч повеќе цело второ.
Интер намерно ги спомнувам зашто тежок залак ќе беа во ситуација да имаа шанса за ЛШ, вака веќе се изјаснив пред месец дена, 100% Милан победува, ќе биде лудо коло наредново, Каљари не верувам дека ќе им ја пуштат на Јуве а и убеден сум дека ќе им бидат ветени премии од Милан ако им скинат бодови.

п.с. Буфон. :facepalm:
што Буфон, си ја играл човекот Х па треба и он да фати на спортска :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
37 коло како се игра? На goal во нормални термини е. Така ќе остане или се ќе биде во ист термин?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Сега Јувентус може и да паднат психички, една утепана екипа во последни минути да ти земе 2 бода. Кај Милан е голем мотивот а Интер мислам дека веќе немаат шанси за 3 место така да знае се што следува..... :cool:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Да има уште сега испаднато такви маички на официјалниот сајт ќе нарачам озбилно, нешто сигурен сум сезонава дека титулата ќе дојде во Милано.. доста ви е вас купот ко за почеток. Инаку провери ги слободно моите мислења во темава дека верував дека има шанси да ве стигнеме, кога дури и 90% од нашиве се откажаа што се вика.. Интер го минеме лесно 100% е тоа!
Абе ОК е тоа . Немам јас ништо против тоа некој да си верува во својот тим, впрочем, затоа и навиваш за него.
Милан колово само ја врати разликата што беше пред вашиот дуел со Болоња. Ете види ги моите мислења и во фан клубот и во темава дека мечот со Лече ми беше најсомнителен до крајот на првенството.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Каљари - Јуве недела во 15:00 часот
Интер - Милан недела во 20:45 часот

Ако Јуве кикснат, Милан тепа, ако не Интер..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јувентус можат да учат од Милан како се мести утакмица...толку апла нешто немам видено

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Сега Јувентус може и да паднат психички, една утепана екипа во последни минути да ти земе 2 бода. Кај Милан е голем мотивот а Интер мислам дека веќе немаат шанси за 3 место така да знае се што следува..... :cool:
Каљари и Аталанта не се борат за ништо по таа логика па зошто би се бореле против Јуве?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И После интерашите не биле за Милан,ма мрш!!:D сите ќе си го продадете гзот само Интер да ја пушти на Милан.
не трескај глупости..навивачите на Интер во Милано не сакат сигурно да бидат реметени од комшиите и да му се радуваат на паца ди дуомо..и не гледаш на секој ебан натпревар каде што играат дома Интер пеат песни против Милан..никогаш немам слушнато да пеат против Јувентус освен во дербито секако...е сега тоа што клубовите во внатрешните структури се пријателски и си имаат коректни односи за разлика со мафиозите во Јувентус е друга работа:D

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Интерено е вака да им ја вратиме надежта на Миланезите пошо стварно веќе беа ја загубиле :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Да се разбереме, не сум у фазон к*р ми е двор ми е. Ме фаќа паника од резултативе денес ама во некоја рака од последните неколку кола што им останаа, го предвидев овој кикс на Јуве. Ако до крајот кикснат уште еднаш, тоа не ми било во плановите:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Што ќе биде ако Интер ги тепа Милан :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Каљари и Аталанта не се борат за ништо по таа логика па зошто би се бореле против Јуве?
Па и Болоња не се бореа за ништо па скинаа ни бод и ни поништија чист гол. За вас се зависи од Каљари и Атланта дали ќе се ладат или ќе играат добар фудбал, не знам во какви односи сте со тие два клуба.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Што ќе биде ако Интер ги тепа Милан :pos:
Ќе ти дадам диплома за завршен факултет уште наредниот ден колега. Вие само тепајте ги.:pos:

п.с. Буфон
Ситуацијата почнува на точно 01:00

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom