Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Делио Роси треба да добие едно 2-3 години забрана да не биде тренер... Колку кретенски постапи , не ми се верува ...

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Следно коло, Лече тепа, Јуве тепа, Милан тепа, Џенова губи, Наполи тепа, Манчестер сити тепа, Палермо губи

:D :D :D ке си ги пишам на спортска

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Делио Роси треба да добие едно 2-3 години забрана да не биде тренер... Колку кретенски постапи , не ми се верува ...
Море ЗАТВОР!!! :) Да нападнев некого на улица така веднаш ќе ме приведеа и куп пријави, овој на стадион ни жолт не може да добие ако претепа свој играч! :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.273
Следно коло, Лече тепа, Јуве тепа, Милан тепа, Џенова губи, Наполи тепа, Манчестер сити тепа, Палермо губи

:D :D :D ке си ги пишам на спортска
Грешка Њукасл тепа

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Делио Роси не е нормален ееј.....можда и Љаич пререкол повеќе отколку шо треба, ама да го тепам пред толку народ.
Боже сачувај е работава....

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
А зш го истаде толку рано, шо му згреши?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Испадна муабет дека Љаич му рекол : Мило ми е што мајка ти починала...

Е сеа у случај да е ова вака,тогаш јасно ми е зошто не се воздржал Делио али се на се интересно испадна,ќе се испотепаат меѓу себе бе:pos::pos::pos::pos:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
полека но сигурно Серија А станува најодвратната и најдебилната лига на светот :facepalm:

екстра фудбалски потези СЕ поретко,местенки,тепачки,закани од навивачи итн итн СЕ почести...........не ќе биле празни стадионите

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
полека но сигурно Серија А станува најодвратната и најдебилната лига на светот :facepalm:

екстра фудбалски потези СЕ поретко,местенки,тепачки,закани од навивачи итн итн СЕ почести...........не ќе биле празни стадионите
kako be toa ako nekoj vo italija koj se bori za opstanok pobedi nekoj od vrvot e toa mestenka??? a vo site drugi ligi e najnormalna rabota???

G

grande-juve

Гостин
Па и Болоња не се бореа за ништо па скинаа ни бод и ни поништија чист гол. За вас се зависи од Каљари и Атланта дали ќе се ладат или ќе играат добар фудбал, не знам во какви односи сте со тие два клуба.
Извини, ме интересира кој гол ви поништиле со Болоња, ако мислиш на тоа со Ибра, судеа офсајд, “голот“ падна 5 секунди после свирчето, дека и денес непостоечки офсајд свирнаа за Јуве, Кваљарела ќе останеше сам со голманот, разликата е што Ква не продолжи да игра.
Инаку конкретно за Јуве-Лече дека било местено, ја не можам да замислам Дел Пиеро и Буфон кои за клубот останаа во втора лига, да пуштаат бодови за Лече на кои денес Џенова уште повеќе им избега. Не можам да замислам како Конте ги собира и им држи говор дека вечер не играме за скудето, играме за Лече, а пред два месеци им збореше за борба до крај и ќе направиме милан да плука крв. Според мене денес 8те победи им удрија во глава, играа несериозно, а грешката на Буфон донекаде е типична за екипи кој не сакаат да ја губат топката, оваа сезона кога се враќа топката кај Буфон нема рогање напред, туку се чува... како Барса. Тоа е, Јуве сеуште контролира кој ќе ја освои титулата.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Извини, ме интересира кој гол ви поништиле со Болоња, ако мислиш на тоа со Ибра, судеа офсајд, “голот“ падна 5 секунди после свирчето, дека и денес непостоечки офсајд свирнаа за Јуве, Кваљарела ќе останеше сам со голманот, разликата е што Ква не продолжи да игра.
http://www.youtube.com/watch?v=kqx93nD6xeo
0:50....da da toa e ofsajd...(y) baska nikoj ne zastana ni od kaj bolonja deka svirea ofsajd site produzia mislam na golmanot i na igracot so go pratese ibra..... :) NE ZASTANAA KOGA SVIREA OFSAJD!!! :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Врска си нема уште се прае некоја недокажана ѕвезда!
Ко што знам манчестер го купи и после од што беше јак го даде на позајмица и на крај го продаде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom