што Буфон, си ја играл човекот Х па треба и он да фати на спортскаТоп коло за Милан, им се наредија коцките бајаги поготово зашто по првиот дел Интер водеа а Јуве имаа играч повеќе цело второ.
Интер намерно ги спомнувам зашто тежок залак ќе беа во ситуација да имаа шанса за ЛШ, вака веќе се изјаснив пред месец дена, 100% Милан победува, ќе биде лудо коло наредново, Каљари не верувам дека ќе им ја пуштат на Јуве а и убеден сум дека ќе им бидат ветени премии од Милан ако им скинат бодови.
п.с. Буфон.
Абе ОК е тоа . Немам јас ништо против тоа некој да си верува во својот тим, впрочем, затоа и навиваш за него.Да има уште сега испаднато такви маички на официјалниот сајт ќе нарачам озбилно, нешто сигурен сум сезонава дека титулата ќе дојде во Милано.. доста ви е вас купот ко за почеток. Инаку провери ги слободно моите мислења во темава дека верував дека има шанси да ве стигнеме, кога дури и 90% од нашиве се откажаа што се вика.. Интер го минеме лесно 100% е тоа!
Каљари и Аталанта не се борат за ништо по таа логика па зошто би се бореле против Јуве?Сега Јувентус може и да паднат психички, една утепана екипа во последни минути да ти земе 2 бода. Кај Милан е голем мотивот а Интер мислам дека веќе немаат шанси за 3 место така да знае се што следува.....
Се борат за МиланКаљари и Аталанта не се борат за ништо по таа логика па зошто би се бореле против Јуве?
не трескај глупости..навивачите на Интер во Милано не сакат сигурно да бидат реметени од комшиите и да му се радуваат на паца ди дуомо..и не гледаш на секој ебан натпревар каде што играат дома Интер пеат песни против Милан..никогаш немам слушнато да пеат против Јувентус освен во дербито секако...е сега тоа што клубовите во внатрешните структури се пријателски и си имаат коректни односи за разлика со мафиозите во Јувентус е друга работаИ После интерашите не биле за Милан,ма мрш!! сите ќе си го продадете гзот само Интер да ја пушти на Милан.
Па и Болоња не се бореа за ништо па скинаа ни бод и ни поништија чист гол. За вас се зависи од Каљари и Атланта дали ќе се ладат или ќе играат добар фудбал, не знам во какви односи сте со тие два клуба.Каљари и Аталанта не се борат за ништо по таа логика па зошто би се бореле против Јуве?
Ќе ти дадам диплома за завршен факултет уште наредниот ден колега. Вие само тепајте ги.Што ќе биде ако Интер ги тепа Милан