Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Лече немаат шут кон гол :D, али со играч помалце играат и гол неможеме да им шибнеме уште еден :pos:
--- надополнето: 2 мај 2012 во 22:29 ---
1-1 не ми се верува

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Не било готово, ете. Има за што да се игра уште.

Глупости......

Али Буфон :tapp:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.251
Топ коло за Милан, им се наредија коцките бајаги поготово зашто по првиот дел Интер водеа а Јуве имаа играч повеќе цело второ.
Интер намерно ги спомнувам зашто тежок залак ќе беа во ситуација да имаа шанса за ЛШ, вака веќе се изјаснив пред месец дена, 100% Милан победува, ќе биде лудо коло наредново, Каљари не верувам дека ќе им ја пуштат на Јуве а и убеден сум дека ќе им бидат ветени премии од Милан ако им скинат бодови.

п.с. Буфон. :facepalm:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Да ги запалиме малце миланезите,веќе се откажаа од скудето:) сеа веќе нема место за кикс,мора да се тепаат Каљари и Аталанта,Џиџи знам дека немаш работа али маме му ебам не си Пирло.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sega Inter da imaat 2 grama mozok u glava, ke im ja pushtaat na Milan vo nedela.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
И После интерашите не биле за Милан,ма мрш!!:D сите ќе си го продадете гзот само Интер да ја пушти на Милан.

М

Мартин`

Гостин
Букмарк за потпис:)
Да има уште сега испаднато такви маички на официјалниот сајт ќе нарачам озбилно, нешто сигурен сум сезонава дека титулата ќе дојде во Милано.. доста ви е вас купот ко за почеток. Инаку провери ги слободно моите мислења во темава дека верував дека има шанси да ве стигнеме, кога дури и 90% од нашиве се откажаа што се вика.. Интер го минеме лесно 100% е тоа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom