Stallion
Папион __ •°
- Член од
- 13 септември 2010
- Мислења
- 1.149
- Поени од реакции
- 908
Missed a Serie A match? Catch all the highlights here... http://forzaitalianfootball.com/match-highlights/
Полека, првите 5 кола се боза за Јуве.Почекај во Ноември ке правиме муабет.И јас имам верба во составов ама премногу е рано.Уште по првото коло имаме изненадувачки лидер на табелата. Дали е на повидок сензација во Калчото сезонава?
Се лутат пичињава, овие Јувенташите до 6-7 коло стандард и ќе ги снема.Ќе биде интересно сезонава на темава... се глеа од сеа
Не ми го чепкај Гасперосн ти се молим , Морати втора година по ред ни носи најголемо засилување во Милано !!Од првово коло Јуве ми изглеа најспремен ...
Интер игра далеку подобро во нападот од прошливе години али МОронсперсон со 3ца во одбрана недај боже да дое некоја екипа со брзи напаѓачи или крила ќе не отворат ко патлиџани ...
Рома стандард фејл ...Лацио ми се свиѓаат и тоа е тоа .... Милан стандард ќе се бори за титула а ЛШ н'ц !
И против Барса бил многу самоуверен, така Деко ми кажа ,,,Ко за екипа што не успеа да ги тепа „тие селаните“ многу си самоуверен :smir:
А бе, ајде, замисли уште прво коло, а веќе изненадувачки лидер?! Нема што, вистинска мерка за тоа што не очекува, да реализираше Палермо уште некоја од тие контри што ги имаше тие ќе беа ’изненадувачите’. Изигравте еден натпревар со екипа која се бори за опстанок и веќе ја освоивте титулата. Зарем не ви беше доста што ве дупеа толку години после вакви залетувања? Седете мирни и надевајте се да освоите место во ЛШ.Уште по првото коло имаме изненадувачки лидер на табелата. Дали е на повидок сензација во Калчото сезонава?
А бе, ајде, замисли уште прво коло, а веќе изненадувачки лидер?! Нема што, вистинска мерка за тоа што не очекува, да реализираше Палермо уште некоја од тие контри што ги имаше тие ќе беа ’изненадувачите’. Изигравте еден натпревар со екипа која се бори за опстанок и веќе ја освоивте титулата. Зарем не ви беше доста што ве дупеа толку години после вакви залетувања? Седете мирни и надевајте се да освоите место во ЛШ.
А, сензација би било кога една година, барем една, нема да скокате по неколкуте први кола како да сте освоиле Сериа А, ЛШ и Светски куп.
Не успеа, како што кажав без 3 играчи кои барем до Јануар треба да се првотимци, со 3 удари на противникот, но и со одлична игра 70 минути во мечот.Ко за екипа што не успеа да ги тепа „тие селаните“ многу си самоуверен :smir:
Поседот се глеа бате, и статистикатаНе успеа, како што кажав без 3 играчи кои барем до Јануар треба да се првотимци, со 3 удари на противникот, но и со одлична игра 70 минути во мечот.
По вторите 45 доминација !!
Нема простор за паника, за разлика од некој кој прими 4 и треба да биде задоволен со тие 4
A за Барса да почекамо и да видимо !!
Точно така. Наполи ќе биде шампион со скор 38-0-0! ќе има 114-1 гол разлика.lele so ova sto go vidov vikendov napoli ke se proseta u seria a milan slab inter katastrofa roma ...nemam komentar osven juve sto bese ok ali parma bese mnogu slaba.. zatoa NAPOLI ovaa god ke gazi sve pred sebe pozdrav