Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Милан-Удинезе :cuc:

Утакмица и пол!

Катанија-Интер

Да си ебам матер ако знам зошто ми е мило што Интер пак победува.
А,воедно и Милан сакав да победи,јеботе...

Испадна точно тоа што викавме дека било која екипа со сериозен напад ќе му направи многу проблеми на Милан кој има очајна одбрана. А Удинезе е баш таква и даде цели 4 гола. Резултатот е реален, Милан имаше среќа но имаше и притисок. Среќа секогаш треба.

Интер се мачеше прво полувреме затоа што Катанија играше силен пресинг, ама се потроши за 30 минути. Имаме и ние проблеми во одбраната но не до тој степен како Милан. Милито беше изгубен на терен, откако влезе Пандев се почувствува разлика.

Намалено на -11, одиме понатаму :)

Милан не да имаа среќа, и ова и прошло коло...

А бе овој Тоти, кога сака игра ?? :pos2:

Каков меч во Милано а Телма пак погреши во изборот. Среќа брат ми е за Милан па гледавме на стримче и не го пропуштив можеби најдобриот меч сезонава во Серија А

Јас како што слушнав, во Телма немале гравчиња за да гледаат која утакмица најмногу голови ќе има.

Познато е дека за Телма има само еден избор:tv:

Требало бубрезите да си ги извадат. Тие се налик гравчиња.
Само у поголема форма.:kesa:

Готово комшифкиве си ги ставија тие 6 бода во џеб,чекајте бе полека уште се прилично ниски температурите во Милано -11 е многу ладно дури и до -5 да паднат пак ладно ќе е. :icon_lol:

Доказ дека новинарите од Телма незнаат да изберат го изберат вистинскиот натпревар кој ќе го пренесуваат беше она денес со преносот на Катанија-Интер. Кој не ја гледал утакмицата Милан - Удинезе , богами пропуштил стварно јака ... јака утакмица.Секоја чест за храброста на Удинезе да игра така офанзивно :bravo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom