- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
абе свака част за ударите ама треба голот да се погоди пак не им одеше вчераАко ти текнува, лани изгубивме од Палермо двапати без шут кон гол во двата меча.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе свака част за ударите ама треба голот да се погоди пак не им одеше вчераАко ти текнува, лани изгубивме од Палермо двапати без шут кон гол во двата меча.
Па и јас го викам тоа дека не ми треба игра ако нема резултати. Со добра игра можат да се задоволат навивачи на Киево, Џенова и ним сличните ама не и навивачи на Јувентус. Само вреди да се спомене дека разликата од минатата година е тоа што Јуве веќе не е бескрвен и веќе не ме фаќа дремка кога гледам нивни меч. Играчите се борат колку што им дозволуваат можностите. Е сега што тие се со ограничени можности тоа е веќе друга работа. Мислиш дека Амаури не сака да даде гол? Сака сиромашкиот ама толку му дал Господ и не може да му се замери. Може да им се замери на тие што го донеле во Јуве. Не се купил тој самиот...абе свака част за ударите ама треба голот да се погоди пак не им одеше вчера
Абсолутно.Калчополи видовме каков удар му зададе на Јуве-Морати има причина за нервоза ако Калчополи 2 има правна основа за истрагата.....
Kутрите стварно, тројна круна освоија.Кутар Интер не знаеше за титула дури не ги казнија другите тимови. Ако ако, радувајте се уште малце, кај и да е ќе излезат и мучките од Интер на видело па ќе видиме колку од титулите во последните години ќе ви останат.