Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.852
Фреј ко ретардиран да е, целиот искривен, најбољи е. :)

А Камби ист, незнаеле што да му стават па погуста гајтан веѓа му опнале. :tv:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
sudiite u serie a se za nigde! treba site da se prebacat u serie b!
do sega na milan 3 ponisteni goloj
eden nepostoecki gol na cavani protiv fiorentina
tri nedosudeni penali za roma protiv brescia i eden nepostoecki dosuden za brescia
ambrozini protiv neznam koj bese cista topka mu zema si kliz i ovoj dosudi faul i mu dade zolt karton i odma gol dadoa od taa akcija koga go izvedoa "faulot"
isto i boateng mnogu strog kriterium zazolt neznam i on so koj bese od prv start zolt mu dade a ne bese za zolt
drugi ne znam i ne mi teknuva a od minatata sezona ima mnogu

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.852
Најголемата фрка ја прават линиските судии, главните се трпат до одредена мера, али линиските јок, години и години наназад се катастрофални.
Интер два меча по ред го јаде поради санкционирани непостоечки офсајди при контра 1 на 1 со голман, ај вчера тоа се деси на 2-0, ама со Палермо на 1-1, само и двата меча беа добиени па немаше дискусија на таа тема.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сепак правилото офсајд е едно од најкомплицираните правила бидејќи стварно помошниците не се компјутерски програмирани до сантиметар и во рок од една секунда да видат и анализираат дали беше офсајд или не....тешка професија е фудбалски судија вака од овде лесно е да се критикува но колку и да се практикувани судиите за такви ситуации пак ќе има грешки при офсајдите бидејќи премногу е тешко на секое да се прати дали беше милиметарски офсајд или не ..па и кога има екипи како јувентус на времето на раниери кога местеа офсајди како будали и одбранатс едеше скоро на центар секогаш и излегуваше на секој можен пас во рок од една секудна е тоа ни сензор нема да види дали беше офсајд или не а камоли човечко суштество..размислувајте малце пред да ги критикувате судиите!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Најголемата фрка ја прават линиските судии, главните се трпат до одредена мера, али линиските јок, години и години наназад се катастрофални.
Интер два меча по ред го јаде поради санкционирани непостоечки офсајди при контра 1 на 1 со голман, ај вчера тоа се деси на 2-0, ама со Палермо на 1-1, само и двата меча беа добиени па немаше дискусија на таа тема.
Не знам дали забележа, али освен онаа пречка во 20 секунда, другата шанса што ја направија Бари беше исто од офсајд, мислам на оној крос од левата страна кога сите ја промашија топката. Во моментот кога играчот на Бари ја додаваше топката до неговиот соиграч он веќе беше цел чекор понапред од него и одбраната на Интер а линискиот судија тоа не го примети. Не знам на кој резултат беше изгледа после 2-0 беше.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.459
Поени од реакции
6.756
ајваров од торино дотука мириса :tv:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Кои пациенти се Јубе тоа нешто невидено. После победата над Удинезе пак се попалија по титулата, и сеа примија 3 парчиња (има време и за уште некој) на домашен терен трет натпревар по ред.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.459
Поени од реакции
6.756
ночерино постигна гол против својот поранешен клуб.(режисерот покажува доле Бово дека е стрелецот)
Колку само го посакуваше овој гол против јувентус, мораше да го постигне.
ночерино 3-0 за палермо. беше даден во размена за амаури пред 1 сезона не успеа да постигне гол лани, но го стори тоа сега, Ночерино ги зацементира трите бода за палермо.

(оди реплејот на голот)
простете дами и господа не е ночерино, Бово е.
коментатор за сва времена

п.с. па дали беше гооооол :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
(мала шала до фановите на јувентус:smir:)..по некое коло ако победат убедливо повторно ќе се напалат за скудетото со оној очаен тим каде красич и киелини се делат од другите..па ако победат некако во дербито против Интер кој ќе ги трпи цела недела како ќе го освојат скудетото и како ќе не сминат од тронот..а неможат дома против екипи од среден ранк да прокнижат бодови...same story,old passion:smir:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.852
Не знам дали забележа, али освен онаа пречка во 20 секунда, другата шанса што ја направија Бари беше исто од офсајд, мислам на оној крос од левата страна кога сите ја промашија топката. Во моментот кога играчот на Бари ја додаваше топката до неговиот соиграч он веќе беше цел чекор понапред од него и одбраната на Интер а линискиот судија тоа не го примети. Не знам на кој резултат беше изгледа после 2-0 беше.
Да ама тој ке беше санкциониран сигурно, кренато беше знамето на линискиот судија, т.е., мислам и дека беше санкциониран, не сум сигурен но сигурен сум дека голот немаше да биде признаен.

Kajgana Shop

На врв Bottom