Secret Movie Santa

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Почитувани филмаџии, филмаџики и сите што се чувствуваат така, добредојдовте на првиот Secret Santa на Филм и ТВ. Оваа година одлучивме филмското катче да го зачиниме со малку божиќна магија и да им дадеме филмски твист на престојните празници.

Правилата:

На секој член (Дедо Мраз) што учествува ќе му се додели друг член (Дете Мраз) на кој што ќе треба да му даде некаков персонализиран предлог за филм.

Откако ќе го изгледа филмот, Дете Мраз ќе напише збор-два во темава дали му се допаднал и кои му се впечатоците од предлогот.

Тајмтејбл:

31.12.
Сите заинтересирани членови се пријавуваат во темава до 31ви декември.

01.01.
На 1ви јануари со помош на генератор се избираат дедомразовците и истиот ден се известуваат кој ќе биде нивниот детемраз.

14.01.
Дедомразовците имаат рок до 14ти јануари нивниот предлог-филм да го испратат во мојот инбокс, кој потоа експресно ќе биде препратен кај соодветниот детемраз, доколку сакате може да оставите и некој коментар/порака до вашето детемраз зошто баш тој филм сте го избрале.

*тој што ќе треба мене да ми предложи филм, за да не дознаам кој е (уствари можам да дознаам по пат на елиминација, али ај), нека го прати во пп кај @Corvus , а после она ќе ми го каже само насловот

31.01.
На 31ви јануари сите треба да го имаат изгледано филмот и да имаат напишано впечатоци за предлогот во темава. Откривањето на дедомразот е по лично убедување, и никој предложувач нема да биде откриен доколку самиот не одлучи да го направи тоа.

Големо ФАЛА на @Corvus за помошта :love:

Пријавувањето започнува ВЕДНАШ!

Kajgana Shop

На врв Bottom