Secret Movie Santa

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Па да, ама тогаш нема да биде secret :) Плус го добиваш на mail името на дете мраз и му го пишуваш филмот.
А бе има опција со порака шо се отвара со пасворд и секој да стави линк во ексел на гугл драјв(ама мора да се најави први на гугл драјв).. али многу чекори и комбинации..
за наједноставно ете јас ќе знам кои на кого ќе бидат и давам збор дека нема да кажам на никој :D

Инаку секоја идеја е добредојдена, како тајно Перо да го каже филмот на Јана

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.970
Поени од реакции
37.234
Нема врска. Ова е исто ко Сикрет Санта у реален живот. Ти се паѓа рандомец, му купуваш чаша иако тој дома има милион чаши. Сигурно нема да му купиш Ферари, пошто нели нема. :D
Да, ама пример пошто знам дека некој е по книгите, ќе му купам книга. ;)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.970
Поени од реакции
37.234
Ја има прочитано.
Не си ја видел кај него на полица пошто на времето ја прочитал изнајмена од библиотека.
Па и тоа се решава: ако сака книги, веројатно има Goodreads. И да нема, има некој кој го знае повеќе од мене, ќе прашам. Еве, конкретно, годинава на работа secret Santa бев на една колешка на која немав поим што да и купам (зашто не работиме заедно), па прашав друга колешка која работи заедно со неа, и таа ми даде идеја.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
А бе има опција со порака шо се отвара со пасворд и секој да стави линк во ексел на гугл драјв(ама мора да се најави први на гугл драјв).. али многу чекори и комбинации..
за наједноставно ете јас ќе знам кои на кого ќе бидат и давам збор дека нема да кажам на никој :D

Инаку секоја идеја е добредојдена, како тајно Перо да го каже филмот на Јана

Гранде, ти веруваме. тинининининууууу :D
zzz.gif

Шала настрана, јас не гледам подобра идеја од ти да бидеш организаторот на овој начин, штом веќе се нафаќаш.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.471
Поени од реакции
3.623
Предлог да се пратат бар 2-3 филма, да не се погоди ептен па некој гледан… а, филм клуб дечки имаат скоро се гледано.
Веројатно ќе доставиме линкови од ИМДБ/ЛБ и ќе се бира спрема тоа. Кој нема профил, тоа е.

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Предлог да се пратат бар 2-3 филма, да не се погоди ептен па некој гледан… а, филм клуб дечки имаат скоро се гледано.
Ја мислам шо поедноставно да е, нека остане буџетот 1 филм, составен дел е и некој да добие поклон шо не му се свиѓа :D

Kajgana Shop

На врв Bottom