Принцезичка
courage is contagious
- Член од
- 12 декември 2008
- Мислења
- 1.556
- Поени од реакции
- 348
Што е е пешко нели телефон ке дадеше ,имаш на пп све ..
Лажго немам добиено од тебе пп . Праќај пп и телефон ќе добиеш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е е пешко нели телефон ке дадеше ,имаш на пп све ..
Немаш ??? Ако постирам во што ке смениш ник ?Лажго немам добиено од тебе пп . Праќај пп и телефон ќе добиеш![]()
Немаш ??? Ако постирам во што ке смениш ник ?
Во горазд е педер кога викам не ја добив не ја добив, провери си го убаво сандачето и види си што си праќал .[/QUOTE
ова е на пп,се договоривме..
Напишано од GORAZDS
Ме заболе за твоите податоци , доста ми е во сурат да се видиме ,ти кажав 10 ти јуни сум во Скопје ,некој нешто ке мења
Во горазд е педер кога викам не ја добив не ја добив, провери си го убаво сандачето и види си што си праќал .[/QUOTE
ова е на пп,се договоривме..
Напишано од GORAZDS
Ме заболе за твоите податоци , доста ми е во сурат да се видиме ,ти кажав 10 ти јуни сум во Скопје ,некој нешто ке мења
Сеуште очекувам пп и датум и место јас и ти очи во очи да се видиме![]()
Македонија е 4-та земја за барање азил
- Во споредба со земји како Сомалија, Авганистан, Ирак. Со сета почит но, ова се земји кои имаат сериозни, сериозни проблеми“, изјави Тобиас Билстром, министер за азил на Шведска.
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=137929
Покрај азил, има и што секој ден заминуваат на работа во странство, државната администрација е фул, немаат столчиња каде сите да ги седнат, во државните претпријатија се пренатрупаа тазе вработени(само во Прилеп имало 500 чистачи, што ли чистат не знам)!Вака се намалува неврабоеноста кај нас, поинаку немаме муда.
да на наш грб (приватниот сектор) ги раниме административците... е доста е стварно... редно е да се смени нешто во државава... ај да почнеме да мењаме од избориве, тие ни се нај блиски и чинам ке да бидат нај ефективни...Покрај азил, има и што секој ден заминуваат на работа во странство, државната администрација е фул, немаат столчиња каде сите да ги седнат, во државните претпријатија се пренатрупаа тазе вработени(само во Прилеп имало 500 чистачи, што ли чистат не знам)!
Заради тоа, на удар се приватниците, поголеми даноци и давачки!
Ете така се намалува невработеноста!
Одма пред избори почна да се намалува а? Седи не ме знаеш, имам студио во Прилеп абе седи не ме знаеш иам..........абе седи не ме знаеш...