Се намалува невработеноста, 30,9% невработени

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
CHILL OUT DUDES
smoke_weed-block.gif

Во горазд е педер кога викам не ја добив не ја добив, провери си го убаво сандачето и види си што си праќал .[/QUOTE

ова е на пп,се договоривме..
Напишано од GORAZDS
Ме заболе за твоите податоци , доста ми е во сурат да се видиме ,ти кажав 10 ти јуни сум во Скопје ,некој нешто ке мења

Во горазд е педер кога викам не ја добив не ја добив, провери си го убаво сандачето и види си што си праќал .[/QUOTE

ова е на пп,се договоривме..
Напишано од GORAZDS
Ме заболе за твоите податоци , доста ми е во сурат да се видиме ,ти кажав 10 ти јуни сум во Скопје ,некој нешто ке мења

Сега го видов последното што ми го пиша :salut:

абе овие туча си договорија преку форум:pos2:

ало бре, смирете се малку... баталете тепачки ово оно... не глумете мажјаци пеливани... ако не можете проблемот да го решите со комуникација и зборење, едноставно не комуницирајте еден со друг и проблемот е решен, а не тепачки ке си закажуваат... баталете тоа, нема фајде од ќотекот

Македонија е 4-та земја за барање азил

- Во споредба со земји како Сомалија, Авганистан, Ирак. Со сета почит но, ова се земји кои имаат сериозни, сериозни проблеми“, изјави Тобиас Билстром, министер за азил на Шведска.
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=137929

Вака се намалува неврабоеноста кај нас, поинаку немаме муда.

Вака се намалува неврабоеноста кај нас, поинаку немаме муда.
Покрај азил, има и што секој ден заминуваат на работа во странство, државната администрација е фул, немаат столчиња каде сите да ги седнат, во државните претпријатија се пренатрупаа тазе вработени(само во Прилеп имало 500 чистачи, што ли чистат не знам)!
Заради тоа, на удар се приватниците, поголеми даноци и давачки!
Ете така се намалува невработеноста!

Покрај азил, има и што секој ден заминуваат на работа во странство, државната администрација е фул, немаат столчиња каде сите да ги седнат, во државните претпријатија се пренатрупаа тазе вработени(само во Прилеп имало 500 чистачи, што ли чистат не знам)!
Заради тоа, на удар се приватниците, поголеми даноци и давачки!
Ете така се намалува невработеноста!
да на наш грб (приватниот сектор) ги раниме административците... е доста е стварно... редно е да се смени нешто во државава... ај да почнеме да мењаме од избориве, тие ни се нај блиски и чинам ке да бидат нај ефективни...

gjabe e i 10 vladi da smenime koga kaj nas mentalitetot ne cini. Nikogas nema vo Makedonija da dojde vlada sto ce se grizi za narodot!!!

Одма пред избори почна да се намалува а? Седи не ме знаеш, имам студио во Прилеп абе седи не ме знаеш иам..........абе седи не ме знаеш...

Одма пред избори почна да се намалува а? Седи не ме знаеш, имам студио во Прилеп абе седи не ме знаеш иам..........абе седи не ме знаеш...

Принц ти си? Ах што му ја украде фразата на стрешината твој кога беше војска треба да те тужи за плагијат :icon_lol:.

Инаку кај да е ќе падне под 30....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom