Sungerot Bob
Живеј го животот
Пробај со секундарен/супер лепак или евентуално со фосфат - цементМи се скрши керамичка вазна, мало делче, не сакам да ја фрлам.
Каков лепак да барам за керамика, кој е најефикасен?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај со секундарен/супер лепак или евентуално со фосфат - цементМи се скрши керамичка вазна, мало делче, не сакам да ја фрлам.
Каков лепак да барам за керамика, кој е најефикасен?
Јас имав пиено нивни апчиња и ги најдов само во Скопје. Имаат продавница во Рамстор во подрумот и една спроти Мајчин дом. Еве ти ја и нивната страна.Дали знае некој македонско претставништво во Swanson и како идат тие работи со апчиња од странство?
Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Да не те лажам, но мислам дека има црква Св. Преображение Христово во Припор/ТеферичТокио вчера прочитав имало 37 милиони жители...
тогаш колкава површина треба за нив, колку е во пречник или должина и ширина на градот
----------
Има ли во Скопско манастир Преображение?
Господ знае како го рачунаат тоа.Токио вчера прочитав имало 37 милиони жители...
тогаш колкава површина треба за нив, колку е во пречник или должина и ширина на градот
----------
Има ли во Скопско манастир Преображение?
Едно време не беше, којзнае. Додуша, не сум бил баш со таков апарат, ама никој не ми правел со мојот Самсунг. Јави се, прашај си. Што е сигурно, сигурно еДали е дозволено да сликаш со ДСЛРка во Зоолошка, или пак треба посебна дозвола да вадиш?
Не знам дали е дозволено ама претпоставувам дека е бидејќи неколку пати имам шетано и сликано со ДСЛР и никој ништо не ми рекол.Дали е дозволено да сликаш со ДСЛРка во Зоолошка, или пак треба посебна дозвола да вадиш?
Jас сликав пред две три недели, никој ништо не ми речеДали е дозволено да сликаш со ДСЛРка во Зоолошка, или пак треба посебна дозвола да вадиш?
во Дуна ама ке те кошта пет кг бело [emoji4]Каде можам да најдам системи за смарт хоум, командување на сите електрични апарати и светла од таблет или паметен телефон...
Али експрес имаш се тамуКаде можам да најдам системи за смарт хоум, командување на сите електрични апарати и светла од таблет или паметен телефон...