Сакам да знам!

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ми се скрши керамичка вазна, мало делче, не сакам да ја фрлам.
Каков лепак да барам за керамика, кој е најефикасен?
Пробај со секундарен/супер лепак или евентуално со фосфат - цемент:)

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.419
Дали знае некој македонско претставништво во Swanson и како идат тие работи со апчиња од странство?

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Дали знае некој македонско претставништво во Swanson и како идат тие работи со апчиња од странство?

Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Јас имав пиено нивни апчиња и ги најдов само во Скопје. Имаат продавница во Рамстор во подрумот и една спроти Мајчин дом. Еве ти ја и нивната страна.
:)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Токио вчера прочитав имало 37 милиони жители...
тогаш колкава површина треба за нив, колку е во пречник или должина и ширина на градот
----------
Има ли во Скопско манастир Преображение?

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
тогаш колкава површина треба за нив, колку е во пречник или должина и ширина на градот
----------
Да не те лажам, но мислам дека има црква Св. Преображение Христово во Припор/Теферич:)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.487
Поени од реакции
84.952
----------
Господ знае како го рачунаат тоа.
Има разлика помеѓу урбаниот дел и административните граници на градот. На пример, урбано е цело време и кога ќе ги одминеш административните граници на градот. Све е урбано и немаш впечаток како да си излегол од град. Така уште одамна се споени Токио и Јокохама. Нема разлика, неможеш да приметиш кога си излегол од Токио а си влегол у Јокохама. Све е тоа цело време урбана средина.

Како порано на старите карти, го имаш Скопје, ама го имаш и Ѓорче како посебно населено место, на еднава и Драчево на другата, а всушност во реалност е све споено.

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Панда имаат многу квалитетна штампа, презадоволен сум. Мислам дека платив штампана маичка околу 700 денари. Имам маички и штампани на други места, ама квалитетот е неспоредив. Секако и цената. :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Дали е дозволено да сликаш со ДСЛРка во Зоолошка, или пак треба посебна дозвола да вадиш?

Т

Триптико

Гостин
Дали е дозволено да сликаш со ДСЛРка во Зоолошка, или пак треба посебна дозвола да вадиш?
Едно време не беше, којзнае. Додуша, не сум бил баш со таков апарат, ама никој не ми правел со мојот Самсунг. Јави се, прашај си. Што е сигурно, сигурно е :)

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.237
Поени од реакции
2.314
Не знам дали е дозволено ама претпоставувам дека е бидејќи неколку пати имам шетано и сликано со ДСЛР и никој ништо не ми рекол.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.627
Поени од реакции
5.270
Каде можам да најдам системи за смарт хоум, командување на сите електрични апарати и светла од таблет или паметен телефон...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Каде можам да најдам системи за смарт хоум, командување на сите електрични апарати и светла од таблет или паметен телефон...
во Дуна ама ке те кошта пет кг бело

Sent from my iPhone using Tapatalk

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Али експрес имаш се таму :)

Kajgana Shop

На врв Bottom