Сакам да знам!

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.419
Дали некој знае планетариумот во мкц од кога до кога работи и колку е карта?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Дали некој знае планетариумот во мкц од кога до кога работи и колку е карта?
Од 8-16 од понеделник до петок карта мислам дека беше 100 денари е ама за посета мора да има група или да договориш со тој таму коа да дојдеш.

B

Bonux

Гостин
Сакам да знам кога ќе се смени модераторот на подфорумот религија и дали ќе се санкционира,пошто не да влече страна Ким Јонг Ун не му е рамен и го сметам за подемократ од него.

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Дали има black friday во Македонија?

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
Две третини од Земјата е море и у ствари, не најмалку, него највише ја има плавата боја.
vodata nema boja morinjata I okeanite izgledaat Sino zashto e mnogu dlaboko isto kako I neboto shto ima beskonecnost pa zatoa se gleda sino[DOUBLEPOST=1470996850][/DOUBLEPOST]
Јас имам едно прашање, а со прашањето поврзани многу морални и етички дилеми, па се надевам дека нашите пријатели од муслиманска вероисповест или некои залутани сведоци би можеле да ми одговорат.

Дали е вистина дека кога се прави сунет и на малиот, нека биде Африм, му делкааат малку од врвот на куренцето, тој дел од врвот потоа, на прославата по повод делкањето, го ставаат во чорбата, која потоа ја јадат само жените?
Ако е вистина, на што се темели таквиот адет? Од каде произлегол?
Зошто само во чорбата за жените?
Дали "паричката" се става пред варење или по варење, во контекст на тоа дали треба да се развари и да "им припадне на сите" или "да и се падне" на некоја, за потоа да има среќа или да биде благословена?

Размислував прашањево да го поставам во Религија, но сметам дека таму сепак се водат посериозни дебати за тоа дали пророкот седел на карпа или на трева кога проповедал да се каменува до смрт неверната жена, па не сакав да се наметнувам.
kozickata od kurot se sece od pricina zaradi cistota e pocisto, no kozickata da se jade Toa nema shansi, osven ako nekade imaat takvi extremno golemi idioti.

Последно уредено:

hypoterrian

Young Free Thinker
Член од
12 јуни 2016
Мислења
162
Поени од реакции
49
Барам да испечатам неколку маици по мој избор ама у Скопје незнам кај има за пачатење на маици. Ај некој џентлмен (Или вуман gender equality) да ми каже кај се печатат маици.

P

Patience

Гостин
Ми се скрши керамичка вазна, мало делче, не сакам да ја фрлам.
Каков лепак да барам за керамика, кој е најефикасен?

B

beaverknight

Гостин
Имаш у Дебар Маало две, Пиксар и Ултра Дизајн Шоп, првава ти е нагоре по уличката што почнува од кај Силбо, идеш накај Рузвелтова, а другава ти е у близина на Хазард или бивши Ентернет.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
http://ultradesign.mk/

Сум печател на повеќе места, ама овде квалитетот е најдобар, а и цените се сосема ок. Последно што зимав, со нивна маица со печатење напред и назад кошташе 700 денари :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Имаш во моментов билборди по градов со реклама за штампање маици
Дада, 149 ден за 100 маици еве сеа таман ќе зеам, уште само да ги убедам останатите 99 од цела генерација у школо.
И кога ќе ги прашаш колку е една маица, ќе ти речат 999.
Полиестердеј се најголеми скапџии за се` што прават.

Kajgana Shop

На врв Bottom