Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се скрши керамичка вазна, мало делче, не сакам да ја фрлам.
Каков лепак да барам за керамика, кој е најефикасен?
Пробај со секундарен/супер лепак или евентуално со фосфат - цемент:)

Дали знае некој македонско претставништво во Swanson и како идат тие работи со апчиња од странство?

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Дали знае некој македонско претставништво во Swanson и како идат тие работи со апчиња од странство?

Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Јас имав пиено нивни апчиња и ги најдов само во Скопје. Имаат продавница во Рамстор во подрумот и една спроти Мајчин дом. Еве ти ја и нивната страна.
:)

Токио вчера прочитав имало 37 милиони жители...
тогаш колкава површина треба за нив, колку е во пречник или должина и ширина на градот
----------
Има ли во Скопско манастир Преображение?

тогаш колкава површина треба за нив, колку е во пречник или должина и ширина на градот
----------
Да не те лажам, но мислам дека има црква Св. Преображение Христово во Припор/Теферич:)

----------
Господ знае како го рачунаат тоа.
Има разлика помеѓу урбаниот дел и административните граници на градот. На пример, урбано е цело време и кога ќе ги одминеш административните граници на градот. Све е урбано и немаш впечаток како да си излегол од град. Така уште одамна се споени Токио и Јокохама. Нема разлика, неможеш да приметиш кога си излегол од Токио а си влегол у Јокохама. Све е тоа цело време урбана средина.

Како порано на старите карти, го имаш Скопје, ама го имаш и Ѓорче како посебно населено место, на еднава и Драчево на другата, а всушност во реалност е све споено.

Панда имаат многу квалитетна штампа, презадоволен сум. Мислам дека платив штампана маичка околу 700 денари. Имам маички и штампани на други места, ама квалитетот е неспоредив. Секако и цената. :D

Дали е дозволено да сликаш со ДСЛРка во Зоолошка, или пак треба посебна дозвола да вадиш?

Дали е дозволено да сликаш со ДСЛРка во Зоолошка, или пак треба посебна дозвола да вадиш?
Едно време не беше, којзнае. Додуша, не сум бил баш со таков апарат, ама никој не ми правел со мојот Самсунг. Јави се, прашај си. Што е сигурно, сигурно е :)

Не знам дали е дозволено ама претпоставувам дека е бидејќи неколку пати имам шетано и сликано со ДСЛР и никој ништо не ми рекол.

Jас сликав пред две три недели, никој ништо не ми рече :)

Каде можам да најдам системи за смарт хоум, командување на сите електрични апарати и светла од таблет или паметен телефон...

Каде можам да најдам системи за смарт хоум, командување на сите електрични апарати и светла од таблет или паметен телефон...
во Дуна ама ке те кошта пет кг бело [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Али експрес имаш се таму :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom