Саем на книгата

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Во Магор има попуст од 40% (на нивните изданија само, разбира се)

Нераспнати богови, изборот од англиската книжевност со превод и препев на Драги Михајловски за само 150 денари! :brlav:
Јас ја имам, и во тврд повез е (додуша не е многу квалитетно шиена ама за 150 денари тоа е). Изборот е гром, од Дан до Расел (Вајлд, Дан, Блејк, Колриџ, Вордсворт, Китс, Шели, Хопкинс, Елиот, Расел и увод на Ферид Мухиќ). :)

Јас ја имам, и во тврд повез е (додуша не е многу квалитетно шиена ама за 150 денари тоа е). Изборот е гром, од Дан до Расел (Вајлд, Дан, Блејк, Колриџ, Вордсворт, Китс, Шели, Хопкинс, Елиот, Расел и увод на Ферид Мухиќ). :)
Ме потсети на убави времиња!

Докинс и Конески ги искомбинирав предновогодишно, едната од Табернакул, другата од Икона. Овие Икона не сум ги зачекал попуст да имаат и на саем имаа некој скржав попуст од одвај 30-40 денари.

477_51_26_8__21__5_20149780141026176.jpg 928_30_35_11__2__4_2012BKk-1m.jpg

Кајганџии, спремајте списоците. :)

181e579eb61d8471f02b2506bdee26d1.jpg

Гледав пред некој ден, многу е касно :(

Sent from my iPad using Tapatalk

Каде има застапник на српски книги во Македонија ??
Ја барам Вукодав трилогијата од Марија Семјонова во издание на Лагуна.
vukodav-marija_semjonova_v.jpg
vukodav---znamenje-puta---marija-semjonova_b7b6e7ab.jpeg
vukodav_pravo_na_dvoboj-marija_semjonova_v.jpg
[DOUBLEPOST=1426507308][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Каде има застапник на српски книги во Македонија ??
Ја барам Вукодав трилогијата од Марија Семјонова во издание на Лагуна.
vukodav-marija_semjonova_v.jpg
vukodav---znamenje-puta---marija-semjonova_b7b6e7ab.jpeg
vukodav_pravo_na_dvoboj-marija_semjonova_v.jpg
[DOUBLEPOST=1426507308][/DOUBLEPOST]
Книги на Лагуна барај во Матица.

Ако не бидат цените на саемов 50%< -- ќе биде сметан за неуспешен. Смешно е на саем да се излегува со 15%-20% намаление. Или како Табернакул, од 500 на попуст 480...

Ако не бидат цените на саемов 50%< -- ќе биде сметан за неуспешен. Смешно е на саем да се излегува со 15%-20% намаление. Или како Табернакул, од 500 на попуст 480...
Само Магор гледам дека прават драстично намаление. И Бегемот до негде.

Од Табернакул можам да си дозволам да купам само една книга во годината, кај нив цената горе-долу е 3 денари по страна, што е многу.
Не верувам ни овој саем да има којзнае какви понуди од Табернакул. (n)

п.с. темава не е толку еуфорична како лани, или рано е... :)

Само Магор гледам дека прават драстично намаление. И Бегемот до негде.

Од Табернакул можам да си дозволам да купам само една книга во годината, кај нив цената горе-долу е 3 денари по страна, што е многу.
Не верувам ни овој саем да има којзнае какви понуди од Табернакул. (n)

п.с. темава не е толку еуфорична како лани, или рано е... :)
Магор преку цела година имаат добри попусти. Во јануари имаа многу јак попуст (мислам дека постирав тогаш на темава). А добри книги на саемов ќе имаат Слово (Антологија на светскиот краток роман) и ПНВ публикации (Рашомон и други раскази, Овалниот портрет и други раскази, Фантомот од Операта...). Бегемот би било супер ако ја спушат Мраз од Ј.Дукај за 50%. Од Табернакул би бил пресреќен ако Космос има ист попуст како и лани (да бидам докрај искрен, лани Космос на Табернакул им беше супер понуда).:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom