Саем на книгата

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
каде може да се најдат Бегемот низ Скопје ? :)

каде може да се најдат Бегемот низ Скопје ? :)
Бегемот немаат сопствена книжара. Се што имам купено од нив го имам купено во Табернакул, односно они ги продаваат сите книги од нив.

Последно уредено:
ахам..ок фала :)

Некоја препорака вака да не имате? :)
Јас сум настрвен на Атлас на облаците, ама уште некако си држи цена. Гледаш, многу мал попуст има за нејзе.
Не знам што ти е прочитано, ако некоја од овие три не си прочитал, земај слободно: Читачот, Волшебникот и Жената на францускиот поручник.

Јас сум настрвен на Атлас на облаците, ама уште некако си држи цена. Гледаш, многу мал попуст има за нејзе.
Не знам што ти е прочитано, ако некоја од овие три не си прочитал, земај слободно: Читачот, Волшебникот и Жената на францускиот поручник.
Волшебникот мора да ја купам, криво ми е што ја нема веќе Колекционер ќе треба да ја барам во библиотека, ниедна не сум читал од него. Со која да почнам, препорака? Оваа францускиот поручник ваљда последна ќе ја читам од него, Волшебникот и Колекционер морам првен, некако ептен ги сакам. А читав дека и A Maggot се очекува наскоро да ја преведат.

Читачот е нешто што мора да се има дома! Атласот јас ја купив на саем, али уште не сум нашол време, планирам во текот на летово.

Инаку и ТРИ објави летен каталог и саем денес, со малку новитети, но јас веќе навистина не гледам ништо интересно кај нив, абер немат од Мураками нешто ново да издадат, едино Разговор во катедрала одамна му се мерачам.

Волшебникот мора да ја купам, криво ми е што ја нема веќе Колекционер ќе треба да ја барам во библиотека, ниедна не сум читал од него. Со која да почнам, препорака? Оваа францускиот поручник ваљда последна ќе ја читам од него, Волшебникот и Колекционер морам првен, некако ептен ги сакам. А читав дека и A Maggot се очекува наскоро да ја преведат.

Читачот е нешто што мора да се има дома! Атласот јас ја купив на саем, али уште не сум нашол време, планирам во текот на летово.

Инаку и ТРИ објави летен каталог и саем денес, со малку новитети, но јас веќе навистина не гледам ништо интересно кај нив, абер немат од Мураками нешто ново да издадат, едино Разговор во катедрала одамна му се мерачам.
Колекционер ја имаш во Табернакул од издание на или-или. Е сеа што е тро мрсничка по цена, е.

Колекционер ја имаш во Табернакул од издание на или-или. Е сеа што е тро мрсничка по цена, е.
Како бе така си дозволиле да немат свое издание во книжара туку на други места, пу јаз'к :mad:

Може некој да ми каже што жанр е оваа книга Т.Е. Игрите на Гладните ???
жанр = копија
мора све да се американизира, како...
филмот е римејк наменет за тинејџери

Колекционер и јас ја немам прочитано. Фаулс го открив баш со Жената на францускиот поручник, преку која додека студирав, по Теорија на проза разработувавме некои аспекти на прозата (не се сеќавам точно што). Се сеќавам, тогаш ја немаше преведено на македонски никој, па ја читав на српски, издание на Цептер, ја купив од Табернакул. Па така - ништо нема да изгубиш доколку и ти почнеш со неа. Сеедно е.[DOUBLEPOST=1403381011][/DOUBLEPOST]
Како бе така си дозволиле да немат свое издание во книжара туку на други места, пу јаз'к :mad:
Може ја имаат и Колекционер се уште. Појди, прашај.[DOUBLEPOST=1403381062][/DOUBLEPOST]
жанр = копија
мора све да се американизира, како...
филмот е римејк наменет за тинејџери
o_O What the... Ај пак!

Eми така де... Кај Или-или се потрошило а кај другиве останало во залиха.
Да не напоменам дека првите константно вадат попусти - причина плус зошто веќе да се распродала за разлика кај другиве кои држат константна висока цена?

Летен фестивал на книгата само за Три е?
И овој каталог погоре е од тој фестивал?
Има некој инфо?

Летен фестивал на книгата само за Три е?
И овој каталог погоре е од тој фестивал?
Има некој инфо?
Имаат и Магор, и Или Или, и Три моментално, и во Матица има вртоглави попусти деновиве, во вторник мислам late night shopping со дополнителни попусти од 20-00 часот.

Еве пак иако беа ставени наназад.

Магор - до 12 јули
Или-Или - до 3 септември

Има и во Веро. Мислам дека го организира Култура. Имало големи попусти. :)

Aбе мрсна,немрсна цена,прочитај ја.
Со неа го засакав Фаулс.
Ако сакаш психоанализи и епик содржина,купи ја.
Нема да зажалиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom