Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во книжарница Култура на плоштад ги има сите изданија на Бегемот, зад цар Самоил што е.[DOUBLEPOST=1403276135][/DOUBLEPOST]каде може да се најдат Бегемот низ Скопје ?![]()
Некоја препорака вака да не имате?
Бегемот немаат сопствена книжара. Се што имам купено од нив го имам купено во Табернакул, односно они ги продаваат сите книги од нив.каде може да се најдат Бегемот низ Скопје ?![]()
Јас сум настрвен на Атлас на облаците, ама уште некако си држи цена. Гледаш, многу мал попуст има за нејзе.Некоја препорака вака да не имате?![]()
Волшебникот мора да ја купам, криво ми е што ја нема веќе Колекционер ќе треба да ја барам во библиотека, ниедна не сум читал од него. Со која да почнам, препорака? Оваа францускиот поручник ваљда последна ќе ја читам од него, Волшебникот и Колекционер морам првен, некако ептен ги сакам. А читав дека и A Maggot се очекува наскоро да ја преведат.Јас сум настрвен на Атлас на облаците, ама уште некако си држи цена. Гледаш, многу мал попуст има за нејзе.
Не знам што ти е прочитано, ако некоја од овие три не си прочитал, земај слободно: Читачот, Волшебникот и Жената на францускиот поручник.
Колекционер ја имаш во Табернакул од издание на или-или. Е сеа што е тро мрсничка по цена, е.Волшебникот мора да ја купам, криво ми е што ја нема веќе Колекционер ќе треба да ја барам во библиотека, ниедна не сум читал од него. Со која да почнам, препорака? Оваа францускиот поручник ваљда последна ќе ја читам од него, Волшебникот и Колекционер морам првен, некако ептен ги сакам. А читав дека и A Maggot се очекува наскоро да ја преведат.
Читачот е нешто што мора да се има дома! Атласот јас ја купив на саем, али уште не сум нашол време, планирам во текот на летово.
Инаку и ТРИ објави летен каталог и саем денес, со малку новитети, но јас веќе навистина не гледам ништо интересно кај нив, абер немат од Мураками нешто ново да издадат, едино Разговор во катедрала одамна му се мерачам.
Како бе така си дозволиле да немат свое издание во книжара туку на други места, пу јаз'кКолекционер ја имаш во Табернакул од издание на или-или. Е сеа што е тро мрсничка по цена, е.
жанр = копијаМоже некој да ми каже што жанр е оваа книга Т.Е. Игрите на Гладните ???
Колекционер и јас ја немам прочитано. Фаулс го открив баш со Жената на францускиот поручник, преку која додека студирав, по Теорија на проза разработувавме некои аспекти на прозата (не се сеќавам точно што). Се сеќавам, тогаш ја немаше преведено на македонски никој, па ја читав на српски, издание на Цептер, ја купив од Табернакул. Па така - ништо нема да изгубиш доколку и ти почнеш со неа. Сеедно е.[DOUBLEPOST=1403381011][/DOUBLEPOST]Волшебникот мора да ја купам, криво ми е што ја нема веќе Колекционер ќе треба да ја барам во библиотека, ниедна не сум читал од него. Со која да почнам, препорака? Оваа францускиот поручник ваљда последна ќе ја читам од него, Волшебникот и Колекционер морам првен, некако ептен ги сакам. А читав дека и A Maggot се очекува наскоро да ја преведат.
Читачот е нешто што мора да се има дома! Атласот јас ја купив на саем, али уште не сум нашол време, планирам во текот на летово.
Инаку и ТРИ објави летен каталог и саем денес, со малку новитети, но јас веќе навистина не гледам ништо интересно кај нив, абер немат од Мураками нешто ново да издадат, едино Разговор во катедрала одамна му се мерачам.
Може ја имаат и Колекционер се уште. Појди, прашај.[DOUBLEPOST=1403381062][/DOUBLEPOST]Како бе така си дозволиле да немат свое издание во книжара туку на други места, пу јаз'к![]()
жанр = копија
мора све да се американизира, како...
филмот е римејк наменет за тинејџери
Eми така де... Кај Или-или се потрошило а кај другиве останало во залиха.Како бе така си дозволиле да немат свое издание во книжара туку на други места, пу јаз'к![]()
Имаат и Магор, и Или Или, и Три моментално, и во Матица има вртоглави попусти деновиве, во вторник мислам late night shopping со дополнителни попусти од 20-00 часот.Летен фестивал на книгата само за Три е?
И овој каталог погоре е од тој фестивал?
Има некој инфо?
Aбе мрсна,немрсна цена,прочитај ја.Како бе така си дозволиле да немат свое издание во книжара туку на други места, пу јаз'к![]()