Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За било кој ќе завршеше, и за мене ќе завршеше, тотално небитно ќе ми беше и да загубеше у финале, ова беше финалето, со сета почит што ја имам за Цонга и Ферер.Zosto imam cuvstvo deka posle vakov fantasticen mec, kako da zavrsil roland garros za mene?
Поенот на мрежа според правила, не е нерегуларен, огромна грешка на судијата, yet again.
Поенот на мрежа според правила, не е нерегуларен, огромна грешка на судијата, yet again.
Мислиш дали ставија церада на теренот? Да, ставија ако мислиш на тоа, а ако мислиш за покрив нема покрив во Монте Карло.![]()
Браво браво, ми се свиѓа во која насока се движи мечот. Се помалку грешки, се повеќе винери
И не е паднат Надал, туку Ноле го подигна нивото на игра.
И ај пошто два пати веќе ми посакавте да се „утепам“ јас, а и тениските експерти на Еуроспорт (англиски и српски) кои се согласуваат со моето мислење дека е најсрамното нешто што се случило последниве години на гренд слем, да ви возвратам е редот: Вие утепајте се.
Треба два пати да падни топчето колку што знам јас. Или?
Ако е така, ондак ...Играчот смее да ја допре мрежата, ако другиот играч не ја удри топката потоа, или топчето излета од теренот!!!!!
Ако е така, ондак ...
Лошо, многу лошо, сеуште и медиумиве се под импресии од мечот, никаде немам начекано некој да го потенцира ова а беше клучен момент во мечот, Ноле беше во предност и ќе сервираше за 5-3, во ниту еден наврат во тој гејм не беше на поен до зимање на истиот.
Управо тоа ми беше прашањето, дали играа на сува подлога... На РоланД Гарос нема покрив, очигледно
Ма јок, само во тој гем каде го брејкна Ноле, не погоди ни една прва серва...
Самиот Надал му ја отвори врата на Ноле за кам бек...
Брат ако почнам да ти набројувам какви се не глупости слушнав прееска од српски коментатор на Еуроспорт, ке ми треба повеќе време од целиот меч што го одиграа Ноле и Рафа...Премногу се наклонети кон Ѓоковиќ и не можат да бидат објективни...
Па побогу, оној Србинот го правдаше Ѓоковиќ што ја пцуел публиката во Мадрид...Алоооооо... Ебате професионализмот...
Секој пат кога Ѓоковиќ ке промашеше смеч, де ветер му пречел, шљака му влегла во очи, не знам, земјата се заротирала побрзо...
За Англичаните, секоја чест...
Иначе, фантастичен меч...
Пред се, не би требало Новак по брејк на негов прв сервис цел сет да го игра незаинтересирано...
Брејк топка виде што е кога Рафа не уфрли ни еден прв сервис...
Какви само винери лупаше Рафа од дефанзива, мерак за гледање...
Можеше било кој од овие да победи, ке беше заслужено...
Одлуката во третиот сет беше скандалозна, и со оглед на тоа каде стоеше Надал кога топчето удри во линијата, и ја би тргнал да проверам....
Е сега, каде гледаше слепецот од судија, е друго прашање...
Фантастичен тенис, и очекувам Надал да си го земе финалето...
Bolje da go gleas Gigli so Ben Aflek, pointeresen ke ti bide od ona sto go ocekuvas za finale.Ај да гледаме шпанско финале.
ВАМООООС !