- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.339
- Поени од реакции
- 505
ajde sega kobe da urlame ja i ti za toa sto paskal mu odzema poen na rafa i toa na set topki!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секоја чест тогаш за првиот играч на светот чим дозволува еден поен да му го реши сетот.
Божино
Прво, како бе да не се поздрави на крај, се читаш ли ти што пишуваш?
Второ, првобитно беше досудена добра топка, потоа дојде Надал и го заокружи трагот, ете погрешил, на судијата е да одлучи, капираш? Ништо лошо не направи Надал тука, не бега никој од одговорност, еве ќе ти повторам Џокович имаше две исти ситуации против Димитров во Мадрид, ама тогаш главна тема беше зашто публиката го исвиркувала Новак. Е арно ама мене не ми бегаат такви ствари од око, и ќе ти кажам, не е ништо погрешно, Надал не е судија, мислеше дека е аут и тоа е тоа.
Stefan-kobe
Taка, фино лепо не се поздравувам пошто е најпедерскиот потег кој сум го видел во гренд слем историјата. Џабе се инатам пошто иако Џокович оштетен, фановиве на Надал повеќе се жалат од евентуално жалење на фанови на Џокович. Ебаве логика.![]()
Абе што се замараш ја не знам. Му рекол Надал на судијата дека мисли дека е аут, но бил крив што судијата досудил аут. Што повеќе... Мислам 6-1 е ало. Што игра Новак во сетов? Ако ми кажете дека ради поенов го изгубил сетов толку убедливо утепајте се. Таков изговор не смее да си дозволи број еден во светот, море ниту еден професионален играч.
Инаку мечот не е завршен. Чисто потсетување да не падне ароганција од било која страна.
Добро шо ви е бе вас луѓе? Еве не ти кажувам дека ради поенов го изгубил сетов УБЕДЛИВО, туку дека ради поенов го изгуби сетот. Better? И ај пошто два пати веќе ми посакавте да се „утепам“ јас, а и тениските експерти на Еуроспорт (англиски и српски) кои се согласуваат со моето мислење дека е најсрамното нешто што се случило последниве години на гренд слем, да ви возвратам е редот: Вие утепајте се.
Ај бидете добри, да не бидам јас лош..
Добро шо ви е бе вас луѓе? Еве не ти кажувам дека ради поенов го изгубил сетов УБЕДЛИВО, туку дека ради поенов го изгуби сетот. Better? И ај пошто два пати веќе ми посакавте да се „утепам“ јас, а и тениските експерти на Еуроспорт (англиски и српски) кои се согласуваат со моето мислење дека е најсрамното нешто што се случило последниве години на гренд слем, да ви возвратам е редот: Вие утепајте се.