Roland Garros | 21 мај - 9 јуни, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Ролан Гарос?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 31 33,3%
  • Рафаел Надал

Гласови: 43 46,2%
  • Роџер Федерер

Гласови: 23 24,7%
  • Давид Ферер

Гласови: 4 4,3%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 23 24,7%
  • Марија Шарапова

Гласови: 14 15,1%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 5 5,4%
  • Сара Ерани

• Агњешка Радванска

• Ќе изненади некој/а друг/а тенисер/ка

Гласови: 7 7,5%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Спиен од претходната ноќ само 2 часа почнав да го гледам мечот од 3 часот, живци ми искина бе Новак па такви ли грешки сега најде да прави, како и да е заслужено за Надал кој има далеку од убаво понашање, како што кажа коментаторот потврдува дека е шпанец, додека на судијата гс мајчин како му исече цел сет не ми се верува!

Прави навивачи :ROFLMAO:

Oвој натпревар,Надал-Федерер на Вимблдон 2008,Надал-Федерер на Рим 2006,Ноле-Надал на АО 2012.... :cuc::cuc: Едни од најдобрите натпревари во историјата на тенисот. Уште што нема да видиме :D

ТООО ЈУНАЧИШТЕ!!!

Финалето на Вимблдон барем пола од мечов да биде, супер ќе е :D

Дај бар Цонга нека тепа, бар да има некој од другата страна со 1% шанси за триумф против Надал, да се гледа колку толку финалето кое гарант ке биде прекинувано ради дождот и ќе тренира нерви, кои ја после ова денес ги неам.

Ајддеееее, браво кралу ... Таман го отпишав во петиот сет , кога се враќам што да видам, се вратил во игра и онда Победааа.

ајјј 20 страни од вчера кој ќе чита...

и да, се може да се деси ама ете така по малце се погоди тоа шо кажав ))
ќе биде меч и пол а надал ќе тепа 3-2

ја ви кажав

иначе се препотив, стаив 1000 на надал, 1650 кој ти ги дава )))

:facepalm: Абе застани си, начекај ја и убиј го. И овој па кај ја врати упм. Место 5-3 и да го нападне сервисот на Надал, па ако не успее да си сервира за меч он еве што направи. А последниот гејм па врв, буквално секој поен кој од кој. Се испотив од нервоза.

Мислев дека Надал нема да може физички да издржи 5 сета, ама ем ми покажа дека лошо сум мислел ем кеифот ми го напраи шо тепаше

:facepalm: Абе застани си, начекај ја и убиј го. И овој па кај ја врати упм. Место 5-3 и да го нападне сервисот на Надал, па ако не успее да си сервира за меч он еве што направи. А последниот гејм па врв, буквално секој поен кој од кој. Се испотив од нервоза.

Наврати се години наназад,Федерер против шпанецот ги правеше буквално истиве глупости што денес ги направи Ноле,па невероватно

Поенот на мрежа според правила, не е нерегуларен, огромна грешка на судијата, yet again.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom