А за кого бе брат да навива, што сакаш објективност од нас, или до било кој друг на балканот, па маме му ебем прв во свет е и болат вакви ствари кога се дешаваат, јас дома завеси гризев од нервоза кога му го зема поенот на линија и кога се опна овој во мрежа, а замисли како му било на коментаторот кој не смее да пцуе и треба да биде со пристоен тон, замисли Македонија зема едно четврто место во кошарка во Европа ИИгорче секоја утакмица свршаваше на микрофон, замисли што ке се десеше први да беа, така да од нас објективност не барај, на крај краева имаш алфа, стрим нешто смениш и решен проблем!
Не си ме разбрал, не ми пречи што навива за Ѓоковиќ, нормално дека нема да навива за Надал, туку барањето изговори за секоја грешка на Ѓоковиќ, демек се симнал тој од небото и е безгрешен...
Де ветерот, де сонцето, де шљаката, за секоја грешка се бараше изговор во било што друго, освен во Ѓоковиќ...
Кога Ѓоковиќ погаѓаше линии, во ред беше, а кога Надал погоди линија во петтиот сет, на 5-5, Надал има локатор за линии...Му броел на Надал дека 11 или 12 пати погодил иста линија...
Пола публика се дере за Ноле, пола за Рафа, тој вика, публиката наклонета кон Ѓоковиќ...
Надал го направи од урда подоле, Али Баба... Врвот на цинизмот беше
- Josh samo da sudija sigje dole sa stolice, i mu doda peshkir Nadalu...
Судијата му е крив што Ѓоковиќ се акна у мрежа, судијата му е крив што не успеа да си го задржи брејкот до крај, судијата му е крив што 3 смеч топки промаши, судијата му е крив што овој 3 топки во последниот гем акна у аут...
Ма немој да ме јебеш бре...
Интернетот ми беше даун, а mute не е опција со оглед на тоа дека не можеш да ги слушаш аутите...
Пробав и на Алфа да гледам, не ми се ни збори за нив...