И тоа многу еnisto ic me razocaraja 1,30 na Nadal nedela vs Nole.. ocekvev barem 1,50
Просто кажано, не му се играше уште едно финале на Роланд Гарос против Надал и тоа плус ваков Надал.Најлошиот mindset и тактика во историјата на тенисот наградата - доделена на? Федерер.
LOLПросто кажано, не му се играше уште едно финале на Роланд Гарос против Надал и тоа плус ваков Надал.
п.с. Добро што го пушти Новак во финале, барем тој има повеќе шанси да го тепа Надал.
не е ништо смешно
Смешно е, кој не би сакал да игра финале на некој гренд слем, па без разлика дали ќе го загуби со 6-0;6-0;6-0.не е ништо смешно
Точно е тоа, но ментално не беше добро спремен за овој меч Федерер (токму и за тој дел го цитирав Psyside), можеби јавно тоа никогаш нема да си го признае, но потсвеста е голема работа.Смешно е, кој не би сакал да игра финале на некој гренд слем, па без разлика дали ќе го загуби со 6-0;6-0;6-0.
Башка за Федерер се работи.
Седи мирен, планирав дебела пара на Надал да ставам. На 1,30 не се исплаќа, барем да одам на 3-0 во сетови.....И тоа многу е
Rulebook 101: Never bet on your favourite.Седи мирен, планирав дебела пара на Надал да ставам. На 1,30 не се исплаќа, барем да одам на 3-0 во сетови.....
Никогаш не сум типувал на Надал кога е аутсајдер и шансите му биле навистина мали за победа. Веќе е јасно како ден кој ќе победи на Ролан Гарос, поради играта на Ѓоковиќ и Рафа тука, а и претходните дуели на земја годинава.Rulebook 101: Never bet on your favourite.
Ја за инат ќе ја спукам со 3-0 за Надал. Се накурчив вчера, оној српскион коментатор ми ги поду со тоа дека Новак ќе го тепал Надал, како Рафа имал страв од Новак итн итн... Па мајку му стара бидете реални еднаш нема везе што Новак е Србин, нормално е да навиваат за него ама кажете си како стојат работите.Седи мирен, планирав дебела пара на Надал да ставам. На 1,30 не се исплаќа, барем да одам на 3-0 во сетови.....
Многу јасно се знае кој е кој на земјените терени . искрено типувам на шарапова дека ке тепа со 5 гема разлика .. доста и беше еден трофеј на ерани .. вчера одигра 3 сета а шарапова одмараше сепак и МаШа е no1 годинава според мене .Ја за инат ќе ја спукам со 3-0 за Надал. Се накурчив вчера, оној српскион коментатор ми ги поду со тоа дека Новак ќе го тепал Надал, како Рафа имал страв од Новак итн итн... Па мајку му стара бидете реални еднаш нема везе што Новак е Србин, нормално е да навиваат за него ама кажете си како стојат работите.
Да ги тргнеме сите тие работи на страна, моја прогноза е 3-0 за Рафа, минимални шанси давам на Новак да земе еден сет, а кај жениве лесно и убедливо за Марија 2-0 у сетови.
Го реков во смисла, никогаш не се обложувај за тој што навиваш. Истото важи и за тимовите...Никогаш не сум типувал на Надал кога е аутсајдер и шансите му биле навистина мали за победа. Веќе е јасно како ден кој ќе победи на Ролан Гарос, поради играта на Ѓоковиќ и Рафа тука, а и претходните дуели на земја годинава.