Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.013
- Поени од реакции
- 61.900
Би сакал да ти помогнам ама не сакам.Не се разбираме очигледно... Io Sono Interista help me on this![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би сакал да ти помогнам ама не сакам.Не се разбираме очигледно... Io Sono Interista help me on this![]()
Убаво да се знае оваБи сакал да ти помогнам ама не сакам.
Која песна од Kid A ти е во појаките ако не е тајнаu posledno vreme
kid a povekje od ok computer
everything in its right place, how to disappear...abe siteКоја песна од Kid A ти е во појаките ако не е тајна![]()
everything in its right place, how to disappear...abe site![]()
Сите се страшни, Тhe National Anthem e мадафакерска скроз, али од најмали нозе мене oва песна толку длабоко ми се врежала што кога и да ја слушам, колку и да ја слушам, во било кој ден, час, на било кое место, истото чувство секогаш, истото бранување, истите емоции. Во топ 3 песни ми е воопшто од Radiohead.Абе The National Anthem е врвот од Kid AГо има тој џез допир.
Абе The National Anthem е врвот од Kid AГо има тој џез допир.
Како успеа да направиш топ 3 жити се?Во топ 3 песни ми е воопшто од Radiohead.
Инаку секогаш кога сум си барал нова музика, сум се водел спрема слични бендови. Пример Интерпол да речиме со Едиторс и така сум најдувал според потребата нова музика. Најголема мачнина досега ми има предизвикано барањето музика слична на Radiohead.....Ептен тешко да се погоди бенд со голема сличност на стилот експериментален. Обично се поклопувале во некои мали нијанси кои не создавале барем за мене слика за доволна сличност.