Radiohead

Си прајме муабет за нешто шо би било кога би било или? Така некако мене ми изгледа. Ако е така, ете не било и то е то :)
Eкспериментираа им се исплати максимално, во спротивност би биле само едни од подобрите, водечките алтернативни рок бендови во 90ти и навака.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Абе The National Anthem е врвот од Kid A :D Го има тој џез допир.
Сите се страшни, Тhe National Anthem e мадафакерска скроз, али од најмали нозе мене oва песна толку длабоко ми се врежала што кога и да ја слушам, колку и да ја слушам, во било кој ден, час, на било кое место, истото чувство секогаш, истото бранување, истите емоции. Во топ 3 песни ми е воопшто од Radiohead.

Јас во последно време го утепувам од слушање Hail to the Thief. Е таму стварно не можам да одберам само една песна, која од која се подобри. Од почеток до крај се подобри стануваат. А, и на почетокот на 2+2=5, се слуша како Том му кажува на Џони откако ја вклучува гитарата во појачало: "We're on. Thats a nice way to start Jonny". Останатото е историја :D

Абе The National Anthem е врвот од Kid A :D Го има тој џез допир.

This.

Пa Idioteque.

A од Hail to the Thief, навистина е немогуџе да се одбере. Али нејќам многу да го фалам, ќе се избаци Ио со told you so.. :D

Инаку секогаш кога сум си барал нова музика, сум се водел спрема слични бендови. Пример Интерпол да речиме со Едиторс и така сум најдувал според потребата нова музика. Најголема мачнина досега ми има предизвикано барањето музика слична на Radiohead.....Ептен тешко да се погоди бенд со голема сличност на стилот експериментален. Обично се поклопувале во некои мали нијанси кои не создавале барем за мене слика за доволна сличност.

Мене топ 3 песни воопшто, 2 ми се Рејдиохед. :oops:

Ако правиме топови од Рејдиохеад, барем turvior ако не другите ќе се согласи дека највисоко би котирала

720p, bolje od studiskata FLAC verzijata doma, how come?

I pozdrav do Pluh deka mu e omilena, I love this bit, disco.. :ROFLMAO:

Инаку секогаш кога сум си барал нова музика, сум се водел спрема слични бендови. Пример Интерпол да речиме со Едиторс и така сум најдувал според потребата нова музика. Најголема мачнина досега ми има предизвикано барањето музика слична на Radiohead.....Ептен тешко да се погоди бенд со голема сличност на стилот експериментален. Обично се поклопувале во некои мали нијанси кои не создавале барем за мене слика за доволна сличност.

Song : Radiohead
Genre : Radiohead

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom