Pro Evolution Soccer 2016

Дали сметате дека PES 2016 е подобра од претходните 2-3 изданија

• Да подобра е од претходните години

Гласови: 36 50,7%
  • Иста е како PES 15

Гласови: 18 25,4%
  • Полоша е од претходните години

Гласови: 10 14,1%
  • Ова е најдобрата PES досега

Гласови: 7 9,9%

• Вкупно гласачи
    71
Исто исто за фифа, и јас сум навикнат на неа и ме нервира малце ПЕС, али фала во секој случај... Ја преинсталирав играта и пачот Pesgalaxy, и сега си функционира океј, само имам замерка за стадионите дека не се напраени, пример играм мастер со Хихон, од 38 натрепвари во лигата 25 ги играм на Конами Стадионот :ROFLMAO::ROFLMAO:... Го симнав РТЕ пачот, го имам само не го имам инсталирано... Најбрзо шо можам ќе го пробам...
Јас ја деинсталирав ... :D

Јас ја средив Фифа, и сега ПЕС фаќа пајажина...
Лабаво ти е тебе xD Мене и подобро што не ми ја фаќа фифа во спротивно амин од семестаров ке беше

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Некој торент да и пушти од ПЕС13 ама шо работи :)

Некој торент да и пушти од ПЕС13 ама шо работи :)
https://thepiratebay.se/torrent/7650260/Pro_Evolution_Soccer_2013_Proper-RELOADED
https://thepiratebay.se/torrent/7668382/Pro.Evolution.Soccer.2013-BlackBox_
Првиот ти е болје, ама ако не ти се чека вториот е 2.5 гб.[DOUBLEPOST=1453223295][/DOUBLEPOST]
И јас го имав истиов проблем, не ми текнува баш како го напраив...
Пробај побарај го фајлот на гугл и симни го.

Само што мора да се конектираш преку VPN за да може да ја симниш... Ја имаш пробано? Има лаг?
Ја пробав да, сега баш изиграв со еден со Реал Мадрид беше, тимот му се викаше FK Makedonija. 3-3 изигравме, интересна утакмица беше, 1-0 ме водеше, па направив пресврт 1-3, па 3-3 заврши. Лаг, има сосем минимален, игрива е.

Пес 2016 у соработка со ЛШ меѓу другото дава 2 бесплатни карти за финале ЛШ у Милано. Секој месец собираш бодови, поделено е на региони, и 3 чекора има до картите: да имаш најмногу бода одреден месец у твојот регион, па да ги победиш другите месечни победници од твојот регион, и на крај у нокаут фаза да ги тепаш останатите победници од другите региони...
Ја првиот чекор го напраив(rest of world), сеа чекам април/мај :cool:

featured_39.png

Да нема забуни, ова е за онлајн корисници...
Милано е обезбедено! Сеа идеме на шампионите од другите региони! :zloo:

Unt.png
:vozbud::vozbud::vozbud:

Последно уредено од модератор:
Конекно успеаа да ја ископираат ФИФА до крај :sick:
RIP PES :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom