Pro evolution soccer 2010

Статус
Затворена за нови мислења.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Другари. Ја инсталирав PES-ов 2010 и оти не можам да ја играм на 1680х1050 на 22-инчен монитор ?

Во сетигс ми стои 16:9 + се на Full.

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Ќе ми одговори некој?
Stisni ignore i cepaj be.. mene isto taka mi pokazhuva, kje stisnam ignore i ja igram..

Иначе праев формат пред некој ден... ЦДто ми е тука опаковката не ми е.. така да ќе ве замолам некој да ми даде или да ми го пише преку пп серискиот број.. фала многу! :smir:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Сакам да ја преснимам играва ама за жал ми бара цеде од 8 гига,како да ја смалам за цеде од 4 гига?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Сакам да ја преснимам играва ама за жал ми бара цеде од 8 гига,како да ја смалам за цеде од 4 гига?
Сакаш да ја режаш? На Исо фајлот стсни му Адд то арчив и ќе избереш Норлна брзина и стави ги да бидат по 100мб фајловите. Мене така од цела 5,4гб ми се направи 4,4 гб со 44 такви фајлови и коа ќе ги склопам одпосле играта си е ТОП, нема проблеми. Се надевам ме разбра. Ако направиш вака ќе ти ја собере на 1 двд.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Ја купив денеска :vozbud:. Сега ја екстрахирам...:helou:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Не треба ни да ја делиш на милион делови ни пак со winrar да ја правиш. Ќе си спуштиш POWER ISO. Во него има опција COMPRESS одбери го ISO-то твое и компресирај го со Copresion method BEST( Advanced Properties ). Ќе го компресира во .DAA фајл 4.2 GB и фино лепо ќе си го снимиш на DVD.

Инсталирањето после оди исклучиво преку PowerIso исто како со Daemon tools!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Не може никако да ми го најде пес2010.ехе кога пробувам да инсталирам. Све пробав!!! :toe:
Па најди го сам! Нели има копче browse...?

Инаку ја инсталирав успешно работи супер на лаптопов на максимум се наместено. И можам да кажам СУПЕР! Изиграв една пријателска на регулар со МанЈ. против Барса и ги тепав 6-2. Па баксуз се погоди врнежливо време и право да кажам доста влијае на играта, сосем е реално. Инаку движењата се ОК доста се реални, стадионите ТОП вака од една утакмица не можам нешто друго да издвојам со тек на време ќе ги откриеме сите убавини што ги направиле јапонциве.Алал да им е! Да видам сега како ќе ми оди на потешко...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Абе засивено е тоа за сам да го барам гејм ексекјутабл. И не можам нишо. Немоќен сум :)

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Сакаш да ја режаш? На Исо фајлот стсни му Адд то арчив и ќе избереш Норлна брзина и стави ги да бидат по 100мб фајловите. Мене така од цела 5,4гб ми се направи 4,4 гб со 44 такви фајлови и коа ќе ги склопам одпосле играта си е ТОП, нема проблеми. Се надевам ме разбра. Ако направиш вака ќе ти ја собере на 1 двд.
Разбрав,мајсторе,многу фала и тебе и на мкганер!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Се префрлив на profesional и одма како што очекував првите нервози:
-Како бе по ѓаволите еден Блекбурн на мој терен ми прави 66% посед на топка. Ми дадоа гол уште во 5 мин. и после цело второ полувреме си играја лаженка со мене на нивна половина :toe:. Топка не им се земаше!!!!!! Небаре се Барселона. И тоа на profesional еј! Ами како е на топ плеер не сакам ни да знам. Играва е ужасно тешка, барем засега...........:nerv:

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Фауливе на играва неможеле повеќе да ги заебат. Ако го допреш некој свири фаул а често и картон ти дава, а ако ти ги скршат нозете си продолжува играта. Тоа е голем минус на играва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom