Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е, не е ни истата игра. Башка не е ни искочена за пс2.Да прашам некој иста ли е графика на Пес 10 за ПЦ и ПС2 да ја купам на другар ми за роденден?
Играта е излезена пред 1 неделаза на пцНе е, не е ни истата игра. Башка не е ни искочена за пс2.
А да не имаш стар компјутер па има слаб response на твоите потези?

Може ќе има начин понатака, сега за сега мислам дека нема.Да не знае некој дали е излезен начин да се игра Пес 2010 онлајн бесплатно (можеби преку хамачи)?
и јас го симнав тој пач ама колку што знам треба да излезе крак за тој пач за да може да функционираСакам да играм онлајн, одберив таму што треба, направив јузер, се логирав, ама ми даде да даунлодирам еден пач од 9 МБ PES2010Patch101.
Еве и patch notes
English
Patch Notes
Time of Release: 22/10/2009
New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.
Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.
Муабетот ми е да го инсталирам пачот, или нема шанси да можам да играм зошто ми е пиратска играта?
Плус да не ми ја заеби играта?