Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да прашам некој иста ли е графика на Пес 10 за ПЦ и ПС2 да ја купам на другар ми за роденден?

Да не знае некој дали е излезен начин да се игра Пес 2010 онлајн бесплатно (можеби преку хамачи)?

Да не знае некој дали е излезен начин да се игра Пес 2010 онлајн бесплатно (можеби преку хамачи)?
Може ќе има начин понатака, сега за сега мислам дека нема.

Сеа за сеа супер, додека не почнуваат багови...

293d8uo.jpg

Што може да биде тоа??:плаче:

Сакам да играм онлајн, одберив таму што треба, направив јузер, се логирав, ама ми даде да даунлодирам еден пач од 9 МБ PES2010Patch101.

Еве и patch notes

English

Patch Notes

Time of Release: 22/10/2009

New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

Муабетот ми е да го инсталирам пачот, или нема шанси да можам да играм зошто ми е пиратска играта?

Плус да не ми ја заеби играта?

sea za sea nemoze online da se igra so piratska igra...ako nekoj najde patch za online , neka ni pise tuka....ili ako doznae kako preku hamachi

Сакам да играм онлајн, одберив таму што треба, направив јузер, се логирав, ама ми даде да даунлодирам еден пач од 9 МБ PES2010Patch101.

Еве и patch notes

English

Patch Notes

Time of Release: 22/10/2009

New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

Муабетот ми е да го инсталирам пачот, или нема шанси да можам да играм зошто ми е пиратска играта?

Плус да не ми ја заеби играта?
и јас го симнав тој пач ама колку што знам треба да излезе крак за тој пач за да може да функционира

Тој пач е за додавање на онлајн модови, воопшто не ви е потребен, освен ако не сте ја купиле оригинал играта.

А што е финтата со китсервер фолдерот (кој бтњ го неам ја) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom