Pro evolution soccer 2010

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Значи не можам да ви се начудам.

Како бе не можеш со оригиналните од Мастер Лига?
Кога бираш тим, доле ти пишува, press Y for default Master League players.
И пазете:

Еи мајкуму, научете да читате темелно бар :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Што е финтава со играва. на мастер лига ги изгубив и Сисоко и Гросо, затоа што се договориле односно потпишале за други клубови. Јас не сум прифатил ништо. Како може ова да се деси.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Што е финтава со играва. на мастер лига ги изгубив и Сисоко и Гросо, затоа што се договориле односно потпишале за други клубови. Јас не сум прифатил ништо. Како може ова да се деси.

Смени го ова.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Negotite Directly ми е наместено. Знам за ова, мибеше едно време на Скаут, и ми се деси истото со Сисоко. Си пуштив тогаш Сејфот и си сменив у Дирекно и откажав трансферот. и оттогаш немам пипнато. и не знам зашо сеа вака ми прави.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
[/QUOTE]Ќе ми одговори некој?[/QUOTE]

Според ова што го гледам нешто не е вред со имиџот од играта!

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Може да се стават некако други фудбали ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Може да се стават некако други фудбали ?
Да, може. Ти треба само китсервер и во него си ги ставаш топките и си играш. НО само ако знаеш да работиш со китсервер, многу е лесно.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Дај препорачајте добар пач што ги средува логоата на тимовите и имињата, ко на пример Челзи, Арсенал итн.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Да, може. Ти треба само китсервер и во него си ги ставаш топките и си играш. НО само ако знаеш да работиш со китсервер, многу е лесно.
Е кај да го најдам китесерверот ... ? и кажи ми како да работам со него :kesa:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Оди на http://pes2008editing.blogspot.com/ и од десна страна имаш категории: додатоци за ПЕС 6, ПЕС 2009, ПЕС 2010. и во секоја од нив имаш kits, kitpack, graphic patches, emblems, boots, stadiums и други работи, што ти душа сака. Тоа kits е за поединечни екипи дресови, а за топтан менување дресови на цели лиги како што сакаш ти (Англија, Шпанија...) ќе кликниш на сликичката download kitserver here и прв пост е најновиот достапен kitserver. Го спушташ тоа и фолдерот kitsever го копираш кај што тие снимена играта: C:Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 2010. Го отвараш фолдерот и има setup.exe инсталираш и готово. По потреба можно е да треба рестарт, тоа ќе си видиш. Барем вака беше постапката за ПЕС 09, не би требало да има нешто поинаку. Па со среќа! Јас сеуште ја немам купено играва, со нетрпение чекам, веќе ми се здосади ПЕС 09.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
  • Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Оди на http://pes2008editing.blogspot.com/ и од десна страна имаш категории: додатоци за ПЕС 6, ПЕС 2009, ПЕС 2010. и во секоја од нив имаш kits, kitpack, graphic patches, emblems, boots, stadiums и други работи, што ти душа сака. Тоа kits е за поединечни екипи дресови, а за топтан менување дресови на цели лиги како што сакаш ти (Англија, Шпанија...) ќе кликниш на сликичката download kitserver here и прв пост е најновиот достапен kitserver. Го спушташ тоа и фолдерот kitsever го копираш кај што тие снимена играта: C:Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 2010. Го отвараш фолдерот и има setup.exe инсталираш и готово. По потреба можно е да треба рестарт, тоа ќе си видиш. Барем вака беше постапката за ПЕС 09, не би требало да има нешто поинаку. Па со среќа! Јас сеуште ја немам купено играва, со нетрпение чекам, веќе ми се здосади ПЕС 09.
Не може никако да ми го најде пес2010.ехе кога пробувам да инсталирам. Све пробав!!! :toe:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Некој начин за да играат 6 играчи?

Бидејќи денеска еден другар ми кажа како они успеале, на 2009ката и 2010ката, имале од оние 2 во 1 гејмпади и средиле.
Ама не знаеше точно како. Па ако знае некој овде, дали пробал или слушнал нешто?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom