Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Да,да,да!!!И јас се заразив со вирусот Prison Break :) .Да напишам неколку реченици за серијава.
Последниве 3 недели ја изгледав цела серија.Највозбудливата и една од најдобрите серии што сум ги гледал.Највпечатливи ликови:Скофилд и Ти-Бег.
Прва и втора сезона се ВРВ.
Трета сезона е многу добра.
Четврта сезона од поливина натака се претвори во шпанска серија и малце ми расипа впечаток за серијава,ама последните 4 епизоди поправија впечаток.Едноставно најдобар крај на една серија.Па ако некој не заплачил на она тогаш е во роднинска врска со Ти-Бег.
Да не ја тупам многу мило ми е што изгледав една олку квалитетна серија.

Брат и мене првата а особено и третата сезона ми оставија многу добар печаток... А за болдираново: хахахаххахахах :)

Прва сезона ја гледав по 11 епизоди наеднаш. :)
Најмногу сум се смеел со Ти-Бег.Јазичето и она финтата си џебот ваѓање му се заштитен знак. :) Роберт Нипер стварно добро ја одигра улогата.
Иначе за женскиот дел од серијава најјаки типки се таа агентката што ја уби Дон Селф и ќерката на Генералот.

Прва сезона ја гледав по 11 епизоди наеднаш. :)
Најмногу сум се смеел со Ти-Бег.Јазичето и она финтата си џебот ваѓање му се заштитен знак. :) Роберт Нипер стварно добро ја одигра улогата.
Иначе за женскиот дел од серијава најјаки типки се таа агентката што ја уби Дон Селф и ќерката на Генералот.
Мислиш јаки или „јаки“? Ако е второто, за агентката се согласувам, а за ќерката на Генералот не. Место неа Гречен или Саричка би ја одбрал.

Дали знае некој дали вистина е тоа дека ќе се снима 5 сезона???

нема да има 5-та сезона толку е 4+последното бекство тоа е се барем така рекоја

Нема да се снима,нема шанса да се случи такво нешто,пошо ке нема поента...не е ова шпанска серија ебаго :)

Нема да се снима,нема шанса да се случи такво нешто,пошо ке нема поента...не е ова шпанска серија ебаго :)
Па и се знаеше тоа оти како што заврши тоа е крај нема поента веќе да се продолжува.

Најинтересен филм што до сега имам гледано!:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom