Prison Break

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сум ја догледал и трета сезона и закон е, се надевам дека и четврта ке е добра :):):).. Сега сакам да ја гледам четрврта сезона ама на поднапиши најдов македонски превод од 1 до 16 епизода. Дали некој има македонски превот од 17 до 22 епизода и македонски превод за она The final Break??
Ај прати по ПП линк за мак преводов ако сакаш. Барав јас ама неможев да најдам никаде:toe:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Абе ок тоа е за трета сезона:)Јас барам за прва и втора сезона мак превод ако има:)
Епа многу е едноставно.

Одиш на www.podnapisi.net, пишуваш Prison Break и означуваш само македонски превод, ќе ти ги даде тие што ги има. Ама не сакате да се мачите. :)

Еве ги моите што се поставени.

По не знам кој пат го ставам линкот на темава...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Епа многу е едноставно.

Одиш на www.podnapisi.net, пишуваш Prison Break и означуваш само македонски превод, ќе ти ги даде тие што ги има. Ама не сакате да се мачите. :)

Еве ги моите што се поставени.

По не знам кој пат го ставам линкот на темава...
Еј а зошо не ги преведиш и оние последни епизоди од 4-та сезона на македонски јазик? :)
п.с ја догледав серијава :( и на крај ми дојде да плачам :nesum:....
Дефинитивно најдобрата серија!!!

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Искрено, првата и втората сезона од серијава беа нешто што ме воодушеви. Финтата со тетоважите беше нешто генијално. Но, третата и четвртата сезона беа направени само колку да се земат пари на славата што ја постигнаа првите две. А, да не го заборавам и филмот, кој мислам дека глупаво заврши.

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
нај зверска серија што сум ја гледал . многу добар филм , само да го даваат почесто бар три пати во една недела :smir:

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Некој да кажи од кај да ги спуштам втората,третата и четвртата сезона... :vozbud:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Некој да кажи од кај да ги спуштам втората,третата и четвртата сезона... :vozbud:
Од на замунда.нет :)

нај зверска серија што сум ја гледал . многу добар филм , само да го даваат почесто бар три пати во една недела :smir:
абе брат спуштиси ги ти епизодите зш ак чекаш на сител да ти дает 3 пати неделно.....

V

Viktoranius

Гостин
Јас ги торпедирам сител оддамна со меили, дајте праќајте и вие белким ќе успееме барем по 3-4 епизоди да дават неделно.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ќе може линкче од епизодата што беше вчера, а воедно и превод?:pipi:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Јас ги торпедирам сител оддамна со меили, дајте праќајте и вие белким ќе успееме барем по 3-4 епизоди да дават неделно.
Димче симни си го бе и изгледај на раат кога сакаш.:smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе за најлесно,да не се мачите,симнете го по пола со некој другар,изрежете го и готово,јас така направив,прво сакав сам да го симнам цел,но кога видов 37 гига дека зафака се замислив :nesum:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Абе за најлесно,да не се мачите,симнете го по пола со некој другар,изрежете го и готово,јас така направив,прво сакав сам да го симнам цел,но кога видов 37 гига дека зафака се замислив :nesum:
Ти изгледа не си ја нашол нај економичната варијанта.Сега ќе ти кажам во Divx формат според група проценка колку излегува.

Прва сезона 8гига
Втора сезона 8гига
Трета сезона 5гига
Четврта сезона сигурно повеќе од 8гига заради Фајнл Брејк.

Да заокружиме на 30гига.

Инаку јас ги имам сите симнато и изрежено на цедиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom