Prison Break

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Да,да,да!!!И јас се заразив со вирусот Prison Break :) .Да напишам неколку реченици за серијава.
Последниве 3 недели ја изгледав цела серија.Највозбудливата и една од најдобрите серии што сум ги гледал.Највпечатливи ликови:Скофилд и Ти-Бег.
Прва и втора сезона се ВРВ.
Трета сезона е многу добра.
Четврта сезона од поливина натака се претвори во шпанска серија и малце ми расипа впечаток за серијава,ама последните 4 епизоди поправија впечаток.Едноставно најдобар крај на една серија.Па ако некој не заплачил на она тогаш е во роднинска врска со Ти-Бег.
Да не ја тупам многу мило ми е што изгледав една олку квалитетна серија.
Брат и мене првата а особено и третата сезона ми оставија многу добар печаток... А за болдираново: хахахаххахахах :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Прва сезона ја гледав по 11 епизоди наеднаш. :)
Најмногу сум се смеел со Ти-Бег.Јазичето и она финтата си џебот ваѓање му се заштитен знак. :) Роберт Нипер стварно добро ја одигра улогата.
Иначе за женскиот дел од серијава најјаки типки се таа агентката што ја уби Дон Селф и ќерката на Генералот.

I

Intex

Гостин
Прва сезона ја гледав по 11 епизоди наеднаш. :)
Најмногу сум се смеел со Ти-Бег.Јазичето и она финтата си џебот ваѓање му се заштитен знак. :) Роберт Нипер стварно добро ја одигра улогата.
Иначе за женскиот дел од серијава најјаки типки се таа агентката што ја уби Дон Селф и ќерката на Генералот.
Мислиш јаки или „јаки“? Ако е второто, за агентката се согласувам, а за ќерката на Генералот не. Место неа Гречен или Саричка би ја одбрал.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Мислам "јаки". :)
Jебига,за вкус се работит.:toe:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Дали знае некој дали вистина е тоа дека ќе се снима 5 сезона???

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
нема да има 5-та сезона толку е 4+последното бекство тоа е се барем така рекоја

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Нема да се снима,нема шанса да се случи такво нешто,пошо ке нема поента...не е ова шпанска серија ебаго :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Нема да се снима,нема шанса да се случи такво нешто,пошо ке нема поента...не е ова шпанска серија ебаго :)
Па и се знаеше тоа оти како што заврши тоа е крај нема поента веќе да се продолжува.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Најинтересен филм што до сега имам гледано!:wink:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Не знам дали некој го има ставено ова на темава. :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ова е најава за 5 сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom