Prison Break

I

Intex

Гостин
Абе за најлесно,да не се мачите,симнете го по пола со некој другар,изрежете го и готово,јас така направив,прво сакав сам да го симнам цел,но кога видов 37 гига дека зафака се замислив :nesum:
Ти изгледа не си ја нашол нај економичната варијанта.Сега ќе ти кажам во Divx формат според група проценка колку излегува.

Прва сезона 8гига
Втора сезона 8гига
Трета сезона 5гига
Четврта сезона сигурно повеќе од 8гига заради Фајнл Брејк.

Да заокружиме на 30гига.

Инаку јас ги имам сите симнато и изрежено на цедиња.
А да си ги симнете во .mkv формат од по 100 МБ епизода, квалитетот и не се разликува многу од .avi.
81 епизода x 100 МБ =8.1 ГБ
Две другарчиња да ги симнувате, по 4 ГБ ќе излезе. : )

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Само што ја догледав целосно серијава. Немам зборови :(. Ја гледав по цело време 3та и 4та сезона овие неколку дена и стварно ме потресе крајот. Крајот на Final Break е нешто најдобро. Сега останува за некое време пак отпочеток да си ја изгледам серијава и тоа е тоа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Луѓе со се Behind the walls колку точно епизоди има четвртава сезона????

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Да да ова е една од најдобрите серии моментално а Сител ја пренесува али за тие што не сте ги гледале доправа одаѓа најинтересното во третата и четвортата сезоа и на крај The Final Brake последното бекство е нај кул

Ова серија е закон луѓе нема што

Оти ти дошло да плачеш бе брат баш добар е крајот а за превод има ли некој на македонски за цела трета сезона ?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Да да ова е една од најдобрите серии моментално а Сител ја пренесува али за тие што не сте ги гледале доправа одаѓа најинтересното во третата и четвортата сезоа и на крај The Final Brake последното бекство е нај кул

Ова серија е закон луѓе нема што

Оти ти дошло да плачеш бе брат баш добар е крајот а за превод има ли некој на македонски за цела трета сезона ?
Оди на поднапиши.нет и ке најдиш има за цела трета сезона..

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Ако гледа некој на сител ке се изнаглеа...симнете си ги вреди за 30гб :) или од некое другарче што има неограничен нека ги симне и ке се утепаш од глеање...вака на тв ако глеаш тешко тебе.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
да да луѓе вреди верувајте вреди да се спушти серијава стварно е јака

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Најдов во мкв формат цела серија,една епизода закафа највеке до 100 мегабајти,симнувам епизода по епизода,немам гајле до крај на месецот би требало цела серија да ја симнам :):pipi:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Па не се лоши во мкв формат и најдиси превод ако немаат на нив и одлични се потоа

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
Најдов во мкв формат цела серија,една епизода закафа највеке до 100 мегабајти,симнувам епизода по епизода,немам гајле до крај на месецот би требало цела серија да ја симнам :):pipi:

може да кажеш од каде ги симнуваш и ако може линк

и да превод од каде да симнам

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Код:
http://titlovi.com/titlovi/prison-break-26807/
побарај тука ке најдеш имаш за сите сезони

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
сега само некои да ми даде некои торент да ја симнам втората сезона а може торенти и од 3 и 4 + final break сезона само да е добар торентот ( еве сега гледав на pirate bay но нема некои добар торент никој нема доволно seeds за брз download )

препорачливо да се во .mkv формат поради тоа што се помали и помалце интернет ќе потрошам

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
еза торенти братче незнам брат тоа а за во мкв да тогаш епизодите се околу сто мегабајти некаде

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Да,да,да!!!И јас се заразив со вирусот Prison Break :) .Да напишам неколку реченици за серијава.
Последниве 3 недели ја изгледав цела серија.Највозбудливата и една од најдобрите серии што сум ги гледал.Највпечатливи ликови:Скофилд и Ти-Бег.
Прва и втора сезона се ВРВ.
Трета сезона е многу добра.
Четврта сезона од поливина натака се претвори во шпанска серија и малце ми расипа впечаток за серијава,ама последните 4 епизоди поправија впечаток.Едноставно најдобар крај на една серија.Па ако некој не заплачил на она тогаш е во роднинска врска со Ти-Бег.
Да не ја тупам многу мило ми е што изгледав една олку квалитетна серија.

Kajgana Shop

На врв Bottom